GOOGLE Adsense

Wednesday, May 6, 2015

Dekorasi Rumah Sewa : Kufi Art

sebenarnya ciknaa dah lama mengidam kufi ni..gantung kat dinding rumah, alahai cantiknya..kufi ni bukan murah kan.. baru ni ada rezeki sikit, ciknaa order kufi art ni..kebetulan airis wall deco ada buat promo RM100 terus cecepat deal....ni kali ke-3 dah beli dengan airis wall deco..frame double RM    & frame nikah. harga memang murah compare dengan harga pasaran..


kufi art : ayat kursi


ni frame sebelum ni


frame lama ni ciknaa dah turunkan.. ingat nak pasang kat dalam bilik.. ni kalau pindah rumah frame saja tak tau bape puluh nak kena angkut.. hahaha.. ciknaa memang suka frame canvas ni.. ringan & simple je..


p/s: walaupun masih menyewa, ciknaa akan kumpul barang sikit sikit..nanti dah ada rumah sendiri senang..barang dah ada..  tak gitu? hihi

9 comments:

  1. cantikkkk...bila dh gantung lagi csntik

    ReplyDelete
  2. Cantik !!! Za nk kumpul, tp nnti byk plak nk hangkut brg..

    ReplyDelete
  3. rajin pindah & rajin mengemas & deco memang awesome lah cik naa

    ReplyDelete
  4. cantik bingit :)
    ijin share http://obattradisionalacemaxs.net/obat-tradisional-penyakit-wasir/

    ReplyDelete
  5. Assalam cik na,
    ghanjin uols deko2
    iols loike gitew :)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016