GOOGLE Adsense

Wednesday, September 12, 2018

Meringue Cookies Sedap & Murah

Assalamualaikum..

Cemana nak sebut 'meringue' ni sebenarnya eh? maafkan hamba si #villagepeople ni 😂 ciknaa sebenarnya pernah la dengar perkataan ni masa zaman kegemilangan pavlova dulu-dulu. Tapi sampai sekarang taktau nak sebut dengan cara betul.. ok tu bukan lah benda penting pun. Ciknaa nak share sikit pasal Meringue Cookies ni.

Nak dijadikan cerita, ciknaa dapat free untuk lucky draw FAMILYDAY GBSB minggu lepas. Tertanya-tanya ape la rasa sebenar kukis ni kan.. Sekali lagi sebagai #villagepeople tak pernah makan.. LOL~!



Ciknaa dapat perisa coklat. Rasa dia macam biskut. Tapi rapuh macam kulit pavlova, lepas tu cair macam gula-gula kapas.. Memula pelik, tapi lama-lama makan sedap lah pulak.. Sebotol ni murah je wak. RM12. Nak murah lagi pegi la beli 2 botol. Dapat RM20.  Nak borong? lagi lah boleh..sesuai sangat la kalau nak buat untuk sebarang majlis harijadi, kesyukuran, kahwin dan sebagainya..


anak dara kecik ni suka makan.. sampai atas katil bawak meringue cookies ni ha!


ada banyak perisa lain tau! comelnya colourful




Nak order : Boleh roger

Facebook :  Era Clara 
Whatsapp : 018-2123124 

No comments:

Post a Comment

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016