GOOGLE Adsense

Tuesday, January 2, 2018

Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Kerajaan 2018

Assalamualaikum..

Tahun baru dah cerita pasal gaji ye.. Eh mesti, bab kewangan ni kena pastas! kalau salah rancang, rosak kewangan keluarga, 😁 ada jugak yang merancang untuk bercuti sana sini.

Untuk memudahkan ciknaa sendiri, mehla share dekat blog, jadual gaji ni. senang nak rujuk bila-bila masa nanti kan..

kredit : permohonan.my

Sepanjang 2018 ada 3 hari bagi ciknaa awal dari biasa. eeee sungguh tak suka, sebab tak pandai sangat nak control diri bila dapat tau dah gaji.. tapi yela, mesti ada sebab kerajaan bagi gaji awal kan.. Semoga tahun baru ni takde lagi la masalah tak cukup gaji sampai ke hujung bulan.. amin.



-----------------------------------------------------------------------------------------------


Iklan, 





Brownies/brownies cheese, kebaboom moist choc cake paling sedap di kuantan dibuka menerima tempahan. whatsapp je ciknaa www.wasap.my/60179521525 roger-roger je tau.. inshaaAllah sedap rasanya..

2 comments:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016