GOOGLE Adsense

Saturday, November 25, 2017

GiveAway : Susun Atur Storage Box Functional Blog NURIN



Assalamualaikum..


Lamanya la ciknaa tak join contest kat blog ni. Bukan ape kalau join tak mengandung jarang la nak menang.. kena mengandung dulu gamaknye baru ada luck ke? πŸ˜† Ahh tak kira. mengandung ke tak mengandung nak join jugak. Rezeki Allah yang bagi ye dak..

Weekend lepas ciknaa ada mengemas bilik ke-3 kat rumah tu. Sort balik baju-baju #doubleRM masa baby dulu, simpan dalam kotak elok-elok. Tapi biasa la kalau guna kotak lama-lama kotak tu pun terpenyek.. Nampak tersangat la buruk. Tengok idea dari blog nurin ni menarik. Praktikal la bagi ciknaa. Sebab ada masa kita nak guna, tak perlu Tarik-Tarik  kotak tu kan..

Eh korang yang nak join jom lah memeriahkan lagi contest ni.. amboi takkan nak menang sorang-sorang kan?

Macamana nak join? GIVEAWAY SUSUN ATUR STORAGE BOX FUNCTIONAL ikut je ape dalam entry tu.. ada 5 + 1 hadiah ok..




Ke-5: 1 set storage box VTNUGKIDBOX

+1 bonus pemenang: RM 100 cash jika join giveaway pada tarikh berikut: 19 Nov (Ahad) - 25 Nov (Sabtu) 

p/s : rasa macam semangat balik nak mendeco, mensusur atur dalam rumah tu..lama sangat dah berhenti..
 

No comments:

Post a Comment

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016