GOOGLE Adsense

Monday, October 23, 2017

Maajun MAB : Maajun Yang BAHAYA!





Hai korang.. hahaha.. kemain drama sangat tajuk entry ciknaa tu kan.. saje bikin gempak, baru orang baca..gituuuu..Pernah makan maajun tak? Ciknaa suka makan jamu atau makanan kesihatan tradisional ni..  Maajun ni first time. Orang kata maajun lagi bagus.. Mungkin jugak sebab takde kapsul kan.. mudah hadam terus.

Ni ada satu maajun yang selalu sangat lalu dekat wall facebook ciknaa. Maajun Anggun Bistari. (MAB) dalam botol kecik warna pink putih. Mula-mula tak kisah sangat tapi sebab selalu keluar iklan ciknaa pun baca.. punya la banyak testimonial MAB ni. kita pulak memang jenis badan masuk angin 😂, ciknaa cuba sebotol. Sebelum makan ciknaa buat research sikit apa kandungan dalam maajun MAB ni.


Apa KANDUNGAN dalam Maajun MAB ni?

  • Manjakani 
  • Senduduk
  • Kacip Fatimah
  • Serapat
  • Inai
  • Habbatus Sauda
  • Madu
* patutla sedap sebab ada madu. part paling best makan maajun ni sebab rasa dia tak pahit. tak kelat. tak macam jamu tu. pastu tekstur dia lembut dan kecik. so takde la masa makan tu terkekik.. makan sebijik minum air.. simple!

Apa KELEBIHAN MAAJUN MAB?

🌹Keputihan hilang.🌹Senggugut tak menyerang lagi.🌹Sentiasa bertenaga🌹Wajah berseri dan awet muda.🌹Peredaran darah lancar.🌹Badan sentiasa segar.🌹Susu bertambah bagi ibu-ibu menyusukan.🌹Melawaskan usus. Hari-hari kena membuang sisa-sisa perut.🌹'Aset' wanita jadi cantik & tegang.🌹Dapat mengekalkan berat badan ideal.🌹Mengawal kolesterol dalam darah.🌹Membuang angin & darah kotor dalam badan.🌹Melambatkan putus haid.🌹Hubungan suami isteri lebih intim.🌹Mengetat & memelihara faraj. Tanpa bau yang tak enak.




Ni lah rupa maajun tu. kecik sangat wak.. sap sap soi je ciknaa telan.. botol dia tu pun kecik comel aje. bawak masuk handbag pun takde beban langsung. ciknaa makan sebijik sehari sebelum tidur. esok pagi subuh celik je mata memang toilet la tempat pertama dituju. sebab ape? MEMBUANG dengan penuh KEPUASAN..kahkahkah..





Testimoni Maajun MAB :

yang bawah ni hampir sama dengan ape ciknaa rasa. Maajun MAB ni dah macam energy booster bagi ciknaa. selalu nya bizi buat sambal hitam, mesti tidur lambat..pagi-pagi bangun nak pack sambal pulak. tapi bila bangun pagi tak susah..tidur lena dan takde rasa penat sangat.. pening tak cukup tidur pun takde.. kalau awak yang tak cukup rehat tu try la makan maajun ni. ciknaa recommend sebab ciknaa dah makan..puas hati.

Untuk kesihatan dalaman tu awak sendiri boleh rasa bila makan maajun MAB ni. ehemm malu pulak kite nak cerita kat sini 😎











Korang boleh tengok banyak lagi testimoni Maajun MAB ni. Dengan harga cuma RM21 sebotol korang boleh nikmati khasiat yang sangat berbaloi. Bagi yang ikhtiar untuk mendapatkan anak, cuba maajun MAB.. mana la tau rasi ye dak..





Maajun Anggun Bistari (MAB)

Boleh WhatsApp sahabat blog ciknaa Dyatie
http://mabcheras.wasap.my
011-1028 0205




3 comments:

  1. sy pun makan ni ciknaa, sedap badan buang angin n tak letih sgt, n utk family planning jugak hehe

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016