GOOGLE Adsense

Wednesday, May 31, 2017

Menu Sahur Paling Senang dan Sedap

Cerita pasal makan lagi. sorry la ye bebulan pose ni ciknaa rajin pulak mengarang entry share pasal makanan.. sabarrrrr...jangan tenung lama-lama karang meleleh airliur. huhu. korang selalu makan ape ye time sahur? ada orang tak selera sangat nak makan. normal la, time sedap tidur kan.. ciknaa sejak beberapa tahun ni bila puasa, standby satu menu ni. agak-agak takde idea nak masak, memang memudahkan kerja.. ape tu? meh ciknaa share..


Pekasam Daging 


ape yang best nya pekasam daging ni : 

✔ takde bau hanyir
✔ beras banyak
✔ mudah
✔ packaging sangat bersih dan kemas
✔ sedap 


Ciknaa suka pekasam daging ni. selalu jugak la order, tapi bulan puasa adalah waktu wajib beli. sebab memang senang. bangun lambat pun inshaaAllah sempat je nak goreng pekasam daging ni. 

selain daging, ada jugak pekasam lain mcm pekasam telur sotong, pekasam kambing. Yang pasti boleh pos ke seluruh malaysia.. senang kan? so mana nak beli? boleh contact sahabat blogger ciknaa

Projek Niaga Ent (Puan yatie)
Whatsapp : 01110280205


p/s: review ikhlas, bukan review berbayar tau.. sedap ciknaa share.. tak rugi cuba.serius sangat sedap! bertambah nasi kalau dapat pekasam ni.. 😂





2 comments:

  1. Alhamdulillah.. Tq Ciknaa.. Terima kasih sebab sentiasa support Yt.. Jadi customer tetap Yt.. 😘

    ReplyDelete
  2. Nyummm..ringkas tp sedap.. Mmg feberet lya jgk pekasam² ni... Lps raya ni la try order jgk

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016