Wednesday, March 1, 2017

Permohonan Tahun 1 Sesi Kemasukan 2019



Harini hari pertama untuk register online sekolah anak-anak untuk kemasukan 2018/2019 termasuk la anak ciknaa razin mikhaill @ afiq tu. sekarang ni 2 tahun sebelum dah kena register. punya la canggih, daftar sekolah anak pun kena online. mak ko ni terhegeh-hegeh la depan PC dari kul 8 pagi tadi. boleh dikatakan ramai jugak la yang update asik auto log out je. Ntah la kenapa..mungkin beribu-ribu parent dok online jugak kan daftar anak..tu sistem jadi hang.. 


Tapi hasil usaha gigih, kul 4 lebih baru ciknaa dapat submit.. tapi tak setel lagi. Semua dokumen termasuk bukti daftar online tu kena hantar ke sekolah yang kita pilih tu.. adoii la. esok la ciknaa pegi sekolah.. sekolah afiq bakal masuk ni antara yang HOT jugak area kuantan ni. Sekolah ni ada KAFA sampai petang. Jadi sesuai sangat la untuk makpak yang keje ofis hour tu. Tapi bab ni ciknaa sedih, dia dah kena berdikari.. ok takmo pikir lagi..sobs!

Esok ciknaa nak pegi sekolah hantar semua dokumen..Harap sangat ada rezeki afiq sekolah dekat situ.. inshaaAllah.. Allahummaamin..




2 comments:

  1. first time dengar sekolah kebangsaan sekali ngan kafa...senang x yah nak transit sana sini

    ReplyDelete
  2. Moga dipermudahkan urusan odftaran.. Tu la..skarang smuanya main online.. Tp still kna submit doc kt sek kan..

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016