GOOGLE Adsense

Friday, February 17, 2017

Face Oil Yang Tak Minyakkan Muka Langsung rupanya, WUJUD! Kenalkan ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL Dari Purebysafiyyahosman

Hai korang..

Dah lama ciknaa tak share pasal penjagaan kulit muka kan.. Pernah dengar tak orang cakap bila pakai face oil, akan buat kulit muka berjerawat.. Sebenarnya itu semua mitos sahaja.. Tak percaya? Meh ciknaa nak share sikit  benda baik yang elok untuk kulit muka kita.



tadaaaaaa....!!


ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL 





Ape benda ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL ni? 

Golden Jojoba Oil ni tersangat bagus untuk kulit yang sensitif kering atau sensitif berjerawat dan minyak paling dekat dengan minyak yang terhasil dari kulit muka manusia.
.
Lagi 1, Golden Jojoba Oil ni dia tersangat banyak kegunaan dan kebaikkan. Selain kulit, face oil ni juga boleh digunakan pada kuku dan rambut.. Pastu kalau buat jadi asas sebelum makeup.. Lagi meletop! Nanti ciknaa share testimoni customer yang guna face oil Purebysafiyyahosman jadi base sebelum apply foundation. DAN BERAPA RAMAI DAH CUSTOMER YANG SANGAT BERPUAS HATI GUNA ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL Purebysafiyyahosman ni.

dan paling best, ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL ni tekstur dia sangat sangat ringan & mudah serap. Memang tak terasa minyak dia.Best korang!!






ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL by PUREbySO. bila sebut produk PUREbySO memang kita tahu produknya dari bahan-bahan organik. Face oil yang ciknaa share ni berasaskan bahan dari golden jojoba oil, pure lavender oil, sweet almond oil, apricot kernel oil, flaxseed oil, roseship seed oil dan vitamin E oil. 


KENAPA FOUNDER PUREBYSAFIYYAHOSMAN PILIH GOLDEN JOJOBA OIL Sebagai FACE OIL??    Kebanyakkan semua guna Argan Oil.." 


Apa kelebihan Face Oil ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL by PUREbySO ni?

➤ Tidak berminyak bila pakai dan apply dimuka. Hanya perlu titiskan 1 titis face oil di tapak tangan, warmkan dan ratakan ke seluruh wajah. Pakai setiap pagi dan malam sebelum tidur.

➤  Sesuai untuk semua jenis kulit termasuklah kulit jenis berjerawat aktif bernanah. ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL adalah minyak yang paling dekat dengan minyak yang dihasilkan oleh sebum kita. So bila pakai, muka tal akan rasa berminyak dan paling best, minyak-minyak jahat yang keluar berlebihan pun dah tak ada! Sebab Golden Jojoba oil ni memang power bab control pengeluaran minyak di muka kita. 

➤ Dijadikan sebagai alas sebelum menggunakan foundation. So siapa yang jenis muka berminyak, pakai make up sekejap pun dah hilang..atau yang mengalami masalah kulit kering, pakai makeup nampak mengelupas or bercampuk-campuk, guna la ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL ni sebelum pakai foundation. Yang ni best, sebab kalau pakai face oil sebelum alas mekap, senang je nak apply foundation tu kat muka..sekata je..

Lepas tu makeup kekal lama dan muka tidak akan berminyak dan tak akan nampak langsung la kulit kering mengelupas area dahi or hidung kalau korang jenis kulit kering.


➤ Selain dari tu face oil ni juga boleh pudarkan parut jerawat lama dan jerawat baru. Pakai secara konsisten tiap hari 1 titis waktu pagi, 1 titis waktu malam, parut-parut jerawat lama boleh hilang..kalau parut baru lagi la boleh hilang. So pakai dan guna secara konsisten.

➤ Kalau awak ada eczema atau psoriasis di muka, awak wajib guna ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL ni setiap hari. Eczema awak..Psoriasis awak akan slow-slow hilang dan kawasan tersebut akan sentiasa lembab dan ada minyak baik. Kan best tu.. selalunya produk eczema ni mahal kan.. tapi dengan face oil ni harga mampu milik uols..

➤ ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL akan meningkatkan daya ketahanan kulit wajah kita. Kulit kita xmudah luka dan tak mudah sensitif. Untuk muka kering diusia 40an kalau konsisten guna, jeragat baru tak akan naik di wajah. (jom beli dekat mak kita!)


➤ Untuk yang takut dengan jeragat, face oil ni boleh mambantu menghalang pertumbuhan jeragat baru dan mengelakkan wajah dari mudah tumbuh jerawat bernanah. Sebab ESA GOLDEN JOJOBA OIL akan bagi minyak baik ja ada di wajah kita. Mana minyak jahat semua dia kick. Dan PH kulit kita akan ada dalam keadaan yang normal.


➤ Mengurangkan garis dan kedutan kecil pada kulit orang yang kering, normal atau berjeragat. ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL, akan sentiasa lembabkan kulit kita dengan minyak yang baik. So kulit akan sentiasa lembut, lembab dan nampak glowing.



 Meh ciknaa nak share testimoni pengguna ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL 
































Best kan face oil ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL by PUREbySO ni. Dengan harga yang sangat berbaloi, rugi kalau takde dalam simpanan tau.. dapatkan face oil untuk kulit wajah yang sihat! 

Jadi, sudah-sudahla dengan MITOS, guna face oil boleh buat muka naik jerawat. Dengan penggunaan face oil yang betul, kulit muka jadi lebih sihat sebenarnya.

NO BABE! U WON’T GET MORE PIMPLES IF YOU USE OILS! - Founder Purebysafiyyahosman, SafiyyahOsman.

Macammana nak dapatkan face oil ni? 

Facebook : Purebysafiyyahosman 
Instagram : @Purebysafiyyahosman 
Contact : +60194163319 

atau boleh dapatkan melalui stokist dan agent @stokist.purebysafiyyahosman yang ada di malaysia dan singapura. 



1 comment:

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016