Monday, January 9, 2017

2017 : Tahun Baru, Dunia Baru

Alhamdulillah.. dah masuk tahun 2017. Masuk angka 3 dah umur ciknaa.. sepatutnya makin insaf la kan kan kan..InshaaAllah, moga kita semua semakin dekat dengan Allah swt.. ok masuk tahun baru, harini ciknaa baru sempat update. 2017 ciknaa satu keluarga dah berpindah.. dah tak duduk KL lagi. Kitorang dah selamat tinggal & inshaaAllah menetap di kuantan sampai pencen (kalau dipanjangkan umur) 

Ciknaa dah tukar department. Tahun ni duduk di bahagian servis. Maka akan jarang-jarang la update blog sebab bizi dekat kaunter sana. (alasan) ahahahaha.. Anak-anak pun dah selamat tukar tadika cawangan sini. So far semua terkawal. DoubleRM seronok dekat sini, ticer baik katanya.. lega~!

Rumah baru? ada la sikit-sikit progress deco tu. Cuma tak siap semua lagi. Semua pun guna duit kan.. jadi slow-slow la ciknaa usahakan. Sekarang ni guna dulu apa yang ada. 



Ramai yang tanya seronok tak tempat baru. Seronok sebab duduk rumah sendiri. Feel dia lain macam. Alhamdulillah, syukur nikmat Allah.. 

Nanti ada masa ciknaa update lagi ye.. bai :)

12 comments:

  1. alhamdulillah cikna dah selamat di kuantan.
    rumah cantik. peeweett..
    rindu cikna sgt2

    ReplyDelete
  2. Betul rumah sendiri cerianya tak sama dgn menyewa
    Boleh kemas atau renovate ikut suka dan selera kita sendiri.

    ReplyDelete
  3. selamat bekerja di tempat baru ciknaa... memang seronok bila duduk rumah sendiri ni kann... hehe

    ReplyDelete
  4. wow..bestnya!semoga lbh sukses di tmpt baru ye cikna

    ReplyDelete
  5. Bestnyaaa..doakan nona pun...nak beli rumahhh sendiri...........amin

    ReplyDelete
  6. Feel duduk rumah sendiri memang lain sangat ciknaa.. Tahniah ciknaa!

    ReplyDelete
  7. bestnye ciknaa dah dok rumah sendiri :)

    ReplyDelete
  8. boleh se geng ni dah ni..sy org kuantan juga hehe

    ReplyDelete
  9. cantik juga design meja tv cik naa..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah cikna..
    moga dipermudahkan utk 2017 ni..
    betul tu..duk rmh sdi feel dia lain mcm sgt kan..
    seronok y x mampu digambarkan..
    bab deko tu ye la.. kna slow2... sikit-sikit, lama2 complete la..
    lya pom duk rmh 1 year++ bru nak penuh tu..semuanya pakai duit.. buat sikit2..
    6bulan pertama msuk rmh, just y basic je ada..sofa+meja makan xde lgsung..haha.. dlm tmpoh tu mgumpul.. sbb misi x nak komitmen hutang.. skarang misi nak kumpul duit utk kitchen cabinet.entah tercapai k tak.. xpe.. y penting azam tu..

    btw, deko rmh cikna cantik.. lapang je..

    ReplyDelete
  11. sweet deko cikna tu.
    baru tunjuk skit da cantik di mata aida.
    deko deko ni perlu masa.
    fikir... kesesuaian...

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016