GOOGLE Adsense

Friday, December 16, 2016

Nasi Kukus Ayam Rempah & Jus Mangga Kaw


Ada masa nya kita nak yang simple-simple je makan tengahari, betul tak?
ni menu lunch ciknaa tengahari tadi..
simple je, Nasi Kukus Ayam Rempah RM5..
Beli dekat seberang sekolah integrasi gombak..
Dulu-dulu dia meniaga tunggu je orang datang beli..
ciknaa perasan memang takde customer pun..
Sekarang? beratur la nak dapat sebungkus ni haa..
Berbaloi RM5 ayam dia besar & isi lembut sangat..

Jus mangga kaw tu pulak bebetul depan pintu pagar sekolah integrasi gombak..
RM2.50 best sebab bila sedut akan rasa buah mangga kasar-kasar di blend.
puas lah beli sebekas tu haa..
Jus mangga ni asben ciknaa la suka sangat..
asal lalu jalan situ mesti singgah beli.

so harini lunch habisla RM7.50.
standard dah kot harga tu (kalau ciknaa la)
yang penting kenyang & puas makan..

Alhamdulillah..

1 comment:

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016