Friday, October 21, 2016

Menang Contest Sha Homespa



Alhamdulillah.. Tak sangka, ada rezeki ciknaa menang.. EH dah lama jugak kot takde menang-menang contest ni. Seingat ciknaa last dulu masa mengandung rania. Saje jela suka-suka join,tapi dalam hati memang niat, kalau menang best ni.. Kebetulan memang lately kerap sangat sakit-sakit badan.. angin banyak agaknye. itu lah tak pantang betul-betul dulu 😞



Sebenarnya ciknaa dah lupa pun pasal contest tu. Tapi bila sha ( founder sha homespa) inbox ciknaa kat fb, rasa terharunya! Dapat ape? Sesi mengurut selama 2 jam.. yeay! pucuk dicita ulam mendatang.. Esoknya sha wasap ciknaa & deal bila nak urut. Malam tu jugak uolss.. hahaha.


start mengurut pukul 10 gitu. lepas doubleRM dah tido. Sha ni urut dia relax je..ala-ala massage dekat spa tu..ciknaa pun relax jela..tapi dalam relax tu part sakit memang sakit. urat pun dah banyak angin.. perghhh sakit jugak la. tapi ciknaa suka, sebab lepas tu lega. paling sakit dekat bahagian atas perut, bawah ketiak & kepala.. masa sha urut kepala rasa berdenyut-denyut bunyi meletup. sha cakap banyak angin.. sakit tapi lepas tu memang lega. 


Malam tu ciknaa boleh tertidur dekat sofa sampai 5 pagi baru sedar.. see, lena sangat lepas mengurut. best la bila angin dah keluar. rasa lega! 

so orang-orang sekitar KL dan selangor, yang nak cari tukang urut melayu, sedap mengurut, boleh contact sha homespa. Korang boleh deal dengan dia, inshaaAllah dia akan datang rumah. ciknaa ada tanya kalau area sini, dia ambik RM150 untuk sesi mengurut selama 2 jam termasuk kos perjalanan dia. ok la tu kan? tak payah susah-susah pegi ambik & hantar.


berminat boleh contact :

INTAGRAM : @SHA-HOMESPA 
Call : 011-2618 4536


p/s: dah beranak pinak ni dapat urut sebulan sekali pun dah best sangat.. ringan sikit badan.. 

6 comments:

  1. wowwww..bestnya Ciknaa.. dulu2 suka jg join contest...skrg ni dah kertu, agak malas.. haha..
    Tahniah ya..boleh rileks2 badan nti... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul atie. dah malas, tapi sekali ni menang tetiba semangat balik join..haha

      Delete
  2. tahniah cikna... dah lama tak berurut.

    ReplyDelete
  3. tahniah ciknaa... best la dapat urut badan..

    ReplyDelete
  4. Bestnya massage massage! Amal pun lama dh nk massage. Last sekali masa pantang shafina. Tunggu pantang sekali lagi baru bleh rs massage lg hehehe

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016