GOOGLE Adsense

Wednesday, September 21, 2016

Tukar domain blogspot ke ciknaa.com

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, selesai dah 1 lagi wishlish ciknaa untuk tahun ni. ciknaa dah tukar domain blog ni kepada ciknaa.com. so awak-awak semua bolehla bubuh link ciknaa.com dalam bloglist masing-masing ye.. :)

semoga dengan adanya ciknaa.com ni maka bersemangat wajalah ciknaa mengupdate blog dikemudian hari. [harap-harapnye lah]

kalau ada yang nak tau macamana nak tukar domain blogspot kepada dotcom, ciknaa deal dengan NETKL.COM senang sangat-sangat berurusan dengan dorang ni. apa-apa hal send email je pada dorang. tak perlu ayat-ayat baku sangat, bahasa melayu je sudah. Sempoi lah admin netkl.com. Reply & take action  memang pantas. harga tersangat berbaloi RM45 untuk setahun dan ciknaa ada mintak dorang settingkan a-z dengan hanya RM10. murah gila kan?

ok tu jela setakat ini. jumpa next entry :)



mama DoubleRM
-ciknaa-




7 comments:

  1. dah singgah dah kat dot com dia.... hehehehe :)

    ReplyDelete
  2. Hebat la...kita masih blogspot lg..hihihi

    ReplyDelete
  3. Phewittttr tahniah ciknaa...sedap nak sebut ciknaa.com kerlassss gitu...besttt welcome to our group babeh

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016