GOOGLE Adsense

Wednesday, September 21, 2016

Tukar domain blogspot ke ciknaa.com

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, selesai dah 1 lagi wishlish ciknaa untuk tahun ni. ciknaa dah tukar domain blog ni kepada ciknaa.com. so awak-awak semua bolehla bubuh link ciknaa.com dalam bloglist masing-masing ye.. :)

semoga dengan adanya ciknaa.com ni maka bersemangat wajalah ciknaa mengupdate blog dikemudian hari. [harap-harapnye lah]

kalau ada yang nak tau macamana nak tukar domain blogspot kepada dotcom, ciknaa deal dengan NETKL.COM senang sangat-sangat berurusan dengan dorang ni. apa-apa hal send email je pada dorang. tak perlu ayat-ayat baku sangat, bahasa melayu je sudah. Sempoi lah admin netkl.com. Reply & take action  memang pantas. harga tersangat berbaloi RM45 untuk setahun dan ciknaa ada mintak dorang settingkan a-z dengan hanya RM10. murah gila kan?

ok tu jela setakat ini. jumpa next entry :)



mama DoubleRM
-ciknaa-




7 comments:

  1. dah singgah dah kat dot com dia.... hehehehe :)

    ReplyDelete
  2. Hebat la...kita masih blogspot lg..hihihi

    ReplyDelete
  3. Phewittttr tahniah ciknaa...sedap nak sebut ciknaa.com kerlassss gitu...besttt welcome to our group babeh

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016