GOOGLE Adsense

Friday, June 10, 2016

Nak Publish Komen Tapi Terdelete




Pernah jadi tak situasi bila kita baca komen kawan-kawan kt entry kita tulis pastu klik klik then nak publish tapi tertekan button delete? Allah.. ciknaa baru je kejap tadi haaa.. sebelum ni pun ada jadi sekali kot..tapi lupa dah sapa.. tadi ada 2 komen.. ciknaa ingat kak hamimah dengan sape sorang lagi.. Mintak maaf sesangat ye.. puasa agaknya.Tangan jadi menggigil masa nak klik publish.. terdelete pulak.. aduhai rasa bersalah sesangat..sebab setiap komen yang ditinggalkan di blog ciknaa memang tersangat menghargai.. walaupun kadang-kadang ada je komen yang sama kat facebook. Mintak maaf sekali lagi..



Muah untuk semua yang rajin baca & tinggalkan komen kat blog ciknaa ^^

3 comments:

  1. Dah nak terjadi tak boleh nak kata apalah CikNaa.. bukan sengaja pun
    Kakak punya sebab selepas komen terus published jadi tak ada masalah itu CikNaa
    Tak ada tapis-tapis biar ajelah..:)

    ReplyDelete
  2. Loh...tkde masalah la ciknaa.siap mention nama tu....

    ReplyDelete
  3. pnh kena dulu..nk nngis...dh la byk jugak komen terdelete...

    walaupon skadar komen..tp syg..sbb smua tu kata2 dr sahabat kt.. kdg2, kt baca balik n3 lama..kita baca komen lama y terima waktu tu kdg2 tersenyum sdri.. hehe

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016