Thursday, June 2, 2016

Hotel Seri Malaysia Melaka

Amboi sejak dah pandai booking dengan agoda, rasa mcm nak booking je kejenya..haha. Kali ni pegi melaka pun book dengan agoda je. Double Bed RM132. Masuk GST dalam RM15+. Bolehla sebab ada swimming pool untuk RM berkubang.. Breakfast pun termasuk..So sangat berbaloi la ciknaa rasa..


Ntah macamana ciknaa terlupa nak request bilik bawah..Sekali dapat bilik tingkat 3. Keras kaki naik tangga! nasib badan.. 












Semua ada. Tip top lah bagi ciknaa.. Yang buat hotel ni special nya, lepas check In dorang akan bagi 1 kad. Kad tu bila pegi tempat-tempat menarik mcm taman rama-rama, menara tamingsari, duck tour etc akan dapat diskaun.. berbaloi lah.. kitorang sempat guna untuk menara tamingsari tu.. Jimat RM10. 


Asben cakap next time pegi melaka memang stay sini jela.. ciknaa bagi 4.5 bintang! Breakfast biasa-biasa je tapi not bad la..


4 comments:

  1. Ciknaa kalau amek bilik gini anak2 tido mane? Ke berimpit semua atas katil? Hehe

    ReplyDelete
  2. akk belum sempat lagi update entry Melaka...

    ReplyDelete
  3. Berbaloi2 klu nak g melawat mana2 ada diskaun tu

    ReplyDelete
  4. bestnyer..mmg berbaloi-baloi...
    siap dpt tiket free

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016