GOOGLE Adsense

Thursday, May 26, 2016

Kurus Dengan Izeara Xtravaganza

Kecoh kan baru-baru ni kes bella yang buat report polis pasal kes guna sekali produk slimming yang tak panas tu. Haaa.. Hasil dari video tu cool serum dari izeara xtravaganza meletup-letup femes kebaaboom. Termasuk la ciknaa yang excited nak guna krim yang dikatakan tak panas tu. Betul ke tak panas? Boleh ke kurus kalau krim tu tak panas? zasss.. baca dulu ye.





Kandungan Bahan Izeara Xtravaganza: 

❤ Stem Cell Formula
❤ Produk 100% Bebas bahan kimia
❤ Produk 100% Bebas Paraben
❤ 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan



Apa kelebihan Izeara xtravaganza ni?

► Memecahkan Iemak dengan pantas

► Langsung tidak panas

► Tidak melekit & berbau harum

► Kesan yang pantas

► Punyai kelulusan dari pihak kesiha
tan

► Dijamin halal 

► Boleh dibawa untuk solat





Part paling best bagi ciknaa ofkos la sebab produk ni tak panas.. Serius memang takde sikit pun rasa hangat atau berangin. Macam pakai losyen gitu je. Melekit ke? percaya tak, ciknaa rasa macam tak pakai apa-apa. Walaupun pakai semalaman, esok pagi nak mandi pun ok je. Takde melekit langsung or berminyak bagai.. Memang best la produk ni. Sebab apa tau, selain dari jaga pemakanan & workout sikit-sikit lemak boleh cair. Untuk ciknaa sendiri la tau-tau je seluar jeans dah tak boleh pakai.. londeh terus. Oh kebahagiaan apekah ini? hehe.






Bila ciknaa up gambar ni ramai yang komen dah nampak susut.. Memang dah susut uolss.. Berbaloi la guna produk ni. Sebab kita akan perasan lemak tu akan jadi lembik & beransur-ansur hilang.. Dengan cara yang tak menyakitkan.. Guna krim ni tak perlu lagi nak habiskan duit untuk treadment kurus yang mahal-mahal. Membazir tau!


Tau tak siti nordiana pun guna! oemji.. patutlah slim dia kan..



Hasil stalk fb page & IG Izeara Xtravaganza ni banyak gila testimoni terbaik produk ni.











Ciknaa target nak buang lagi 5 kilo sebelum raya ni. Harap-harap cool serum dari Izeara Xtravaganza ni dapat membantu. Korang taknak ke slim raya ni? 

Jom order! 

Instagram : IzearaXtravaganza 

Atau terus Whatsapp : 013-777 3617

4 comments:

  1. Kakak rasa sebab viral kata tak panas dan kena komen itulah produk ini semakin menjadi pujaan ramai org. Sebab tak panasnya itulah yg ramai org suka.

    ReplyDelete
  2. jangan terlebih sapu, nanti terlebih kurus hehe..

    ReplyDelete
  3. heheheheh meletops lah ciknaa raya ni. hehehe. mmg nmpk susut lah ciknaa

    ReplyDelete
  4. menarik.. kna sabar n konsisten utk dptkan hasilnya

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016