GOOGLE Adsense

Friday, April 8, 2016

GBSB : Esok family day!

Salam jumaat..


InshaaAllah esok adalah hari yang dinantikan oleh semua mak-mak, anak dan bapak-bapak Geng gojes! Tahun ni alhamdulillah kitorang dapat buat lagi family day untuk kesekian kalinya.. kat mana? kat Gold Coast Morib aje.. 

Baju familyRM



Baju ciknaa dah siap basuh semalam.. Ambik sekali baju anak-anak yang rekues nak basuh sekali.. 


Punya la semangat hari-hari ada countdown familyday ni tau.










Ciknaa doakan semua ahli keluarga gojes yang join family day tahun ni dipermudahkan perjalanan pergi dan balik. Semoga Allah berikan kesihatan yang baik kepada kita semua. Amin..

.
#gbsbfamilyfunday #gojesbloggersupermomandbaby
#mommyBlogger #parentingBlogger #bloggerMY#GoldCoastMorib

.
Special Thanks To Our Lovely Sponsors For This 2nd Event :
.
πŸ‘‰@barangbaby_fingertips.shop
πŸ‘‰@doublek_label
πŸ‘‰@allaboutprinting
πŸ‘‰@comeystuff.instantshawl
πŸ‘‰@ddsewwithlove
πŸ‘‰@alysapunye
πŸ‘‰@amerislovely
πŸ‘‰@sugarlandbyrara
πŸ‘‰@umisue_studio
πŸ‘‰@ninjaklickz
πŸ‘‰@aidanstitch
πŸ‘‰@vanillavendor
πŸ‘‰@ekinjamalstudio
πŸ‘‰@dolceryna
πŸ‘‰@projekniaga
πŸ‘‰Fb : Pengedar Mak Pon Perencah Mee Bandung
πŸ‘‰Mee Siput Gorgelicious 
01126819391

5 comments:

  1. ouh i is sedey x dpt join..thn je lah sentap nnt bila share gbr² T___T
    have fun cikna!! ^_^

    ReplyDelete
  2. msti meriah nnti..moga smuanya bjln lncar

    ReplyDelete
  3. Omeyyy..rasa rindu semula dah ni Ciknaa.Huhu

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016