Friday, January 29, 2016

Meatball Abang Burn Taman Melati

Bila malam tak tau nak makan apa, mulalah kepala dok pikir western food. Ada peminat meatball macam ciknaa, angkat keyboard! huhu.. Nak pegi makan Meatball Ikea payah ler pulak.. tak jauh, tapi renyah.. takpe, takpe, meatball dekat ada.. sebelum ni ciknaa salu beli meatball abang burn dekat danau kota tu..tapi rupanya dah tutup. bila search kat facebook, rupanya dorang dah pindah ke taman melati. zass ajak Encik Sepul pegi. kebetulan dia pun suka makan meatball tu.. 




Meatball ni memula ciknaa beli dulu size dia agak besar jugak la.makan berdua laki bini tak abis..tapi sekarang comel-comel je saiznya.. tapi takpe lah, as long rasa mantop, kitorang okey je.. apa susah, tak cukup, beli la 2 set! gittew..

Harga 1 set meatball dengan cheezy wedges ni RM9.90. berbaloi la bagi ciknaa. meatball tu betul-betul rasa daging. tambah pulak dengan sos dia emppphh! lepas makan terus bersandar ler jawabnya..huhu.




Cheesy wedges ni pulak RM5 saje.. Rasa biasa-biasa je. Ok la untuk RM tu makan sebab tak pedas kan.. 




Banyak lagi menu lain selain meatball. burger bakar ofkos ada. Tapi kitorang lagi suka meatball dari burger.. 






Untuk info lain korang pegi la tengok FB : BURGER BAKAR ABANG BURN TAMAN MELATI

Landmark ; Restoran AA sport 



p/s : entry tak berbayar ni uolss..konsepnya, i suka, i tulis.. i jugak baca nanti.. ngeee.. ok bai ~ 

3 comments:

  1. Sebelah rumah jer, tapi tak pernah beli lagi..hehee..boleh tahan jugak menu dia yer..

    ReplyDelete
  2. Lama betul x makan burger abg burn...adoi terliur plak

    ReplyDelete
  3. wahhhhh meriah betul tgk ni haaa...terliur julia ciknaa...nanti nak carik

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016