Thursday, December 31, 2015

Babai 2015

Assalamualaikum..

Alah, lamanya tak jenguk blog ni. Mood memang kelaut sikit sbb dah hujung tahun kan.. (walaupun takde kaitan sebenarnya) haha. sepanjang 2015 apa jadi ek? kena pikir dulu..ok, tahun ni family ciknaa masih lagi berempat..tiada kelahiran ahli baru..huhu. cuma nak trobek sikit la. antara yang berlaku sepanjang tahun ni.. 


ada jugak kenangan manis dengan geng gojes..akhirnya berjaya buat family day! hoyehhhh..






afiq & rania kena ciken pox yang agak teruk sampai ciknaa terpaksa ambik cuti separuh gaji.  sobs!





Tahun 2015 jugak tahun yang bermakna untuk ciknaa & family. dapat raya sama-sama.. Ok yg tu takmo cerita panjang.kang nangis pulak..  hehe.




tu jela rasanya. alhamdulillah ada benda yg ciknaa boleh hadapi walaupun ada masanya dugaan tu hanya Allah yang tahu.. tapi ada manis disebalik semua yang terjadi. 

azam tahun baru? kurus tu memang tetiap tahun ada niat..tapi hangat-hangat taik ayam..bila la nak insap nih..huhu.. azam paling kuat, 2016 ciknaa harap dapat berhijrah ke tempat yang lebih baik.. dalam masa yang sama dapat memiliki rumah sendiri.. umur dah nak cecah 30-an ni.. doakan yer.. muah! 


selamat tahun baru 2015! :)


1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016