Monday, November 9, 2015

Review : Miracle Refreshing Scent MRS




Lately ciknaa kerap sangat sakit kepala.. pegi klinik doc cakap stress.. memang betul, masa doubleRM demam haritu ciknaa banyak pikir, tak cukup rehat.. tapi sakit kepala tu macam makin teruk pulak.. nyut-nyut macam nak pecah kepala.. Tetiba teringat ciknaa ada dapat MRS ni masa family day kat ulu langat haritu..alahai punya la lama simpan.. Nasib la tak hilang lagi..hihi..


Terus guna.. sapu kat leher & dahi.. sambil urut perlahan.. yang bestnya, rasa dia berangin je..macam balm tu, tapi bau wangi.. tak sampai 5 minit, dah start sedawa.. kentut pun ada..ops! bahahaha.. dalam setengah jam camtu sakit kepala ciknaa makin berkurang.. 


Esoknya mak ciknaa pulak mengadu sakit belakang..angin & sakit urat katanya.. ciknaa bagi dia guna MRS tu.. sama jugak dia sedawa buang angin..siap cakap, bestla benda ni..bakla mak nak 1 bawak balik kampung..huhu.. terbaik la produk ni.. 





ni antara kebaikan & kelebihan MRS ni.. banyak kan? serius tak rugi la guna


HQ MRS

No. Tel HQ : 03 8940 4045
Whatsapp : 013 936 4676
Emel : miraclerefreshingofficial@gmail.com

AGENT MRS GOMBAK

Tel. No : 012 241 8014
Facebook : Leenda Asyura
Instagram : Leendaasyura


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iklan :

Mencari Cadar Cotton yang berkualiti tinggi?
jemput singgah di fb page : Cadar Quilt Patchwork Murah DRS 
Whatsapp : 017.952.1525


3 comments:

  1. Wahh..akk pun sllu sakit pale jugak dik..
    InshaAllah..nti blh cuba

    ReplyDelete
  2. mcm menarik je ciknaa...sbb i pon kerap sakit kepala

    ReplyDelete
  3. terbaikk mrs ni!sapu terus hilang sakit kepala

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016