Thursday, November 19, 2015

Pavlova Paling Sedap & Murah

Pernah makan pavlova? ciknaa tak pernah..serius tau..dulu orang dok kecohkan pavlova ni sedap pun ku tak ambik port langsung.. sampai la gathering geng gojes awal tahun haritu.. (klik sini) oh sedap rupanya.. hahaha.. sejak haritu, ciknaa dah mula suka..pernah beli dekat luar, tak sedap, keras, manis sangat..tak kena dengan tekak.. dokla teringat-ingat pavlova si rara nihaa.. kebetulan dia minggu lepas dia bukak order, ciknaa lelaju wasap dia.. dah deal kitorang cod kat utc keramat..

pergh.. cantiknya..sedapnya.. hihi.
yang kat atas ni ciknaa beli  saiz 5.5 inci.. harga? murah je.. korang pm rara tanya dia eh.. memang berbaloi-baloi beli.

ni pulak pavlova masa gathering dulu.. dapat free tapi rugi tak ambik lebih..hahaks!

nampak tak buah dia? sangat menggiurkan kan? ni review jujur dari tekak ciknaa la yer.. pavlova rara ni sedap sebab tak manis leting macam sesetengah pavlova tu.. pastu tekstur meringue pavlova dia tu sangat lembut dan rapuh..takde keras langsung.. kiranya masuk mulut terus mencair lah! haa gitu.. buah? emm takyah cakap la bersepah.. sampai jatuh dari landasan.. sebab banyak sangat..paling best, ianya murah uolls..kalau kena dengan tempat, rara akan hantar terus kat korang.. boleh order dengan dia.. orangnya sangat mesra, senang deal la :)


boleh visit ig : sugarlandbyrara
whatsapp : 019.477.4240

p/s: next week inshaaAllah ciknaa nak order lagi. mak teringin pulek bila ciknaa post kat fesbuk aritu.. alahai..mak.mak.. takpe, benda sedap harus bagi mak rasa! :)



6 comments:

  1. alahaiiii~ terima kasih ciknaaa, siap buat entry, terharu gila gilaaa! tqsm ciknaa.

    ReplyDelete
  2. Menggoda betullah CikNaa.
    Kakak kalau makan pavlova ni tengok buah atas dia apa
    Kalau ada yg masam-manis memang kakak suka
    Kalau semua manis agak kurang sikit.

    ReplyDelete
  3. Terbaik pavlova rara tu....terliur plak tengok ciknaa

    ReplyDelete
  4. lamenye tak makan pavlova..nyumm..nyum..

    ReplyDelete
  5. MEMANG SEDAP KAN CIKNAA..TAK DINAFIKAN LAGI..HEHE

    ReplyDelete
  6. adoiii entry cikna ni mmg jahat tau.. kita baru je nak berjinak2 diet.
    sobsss tp rara punya pavlova mmg xleh say NO..

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016