Tuesday, September 22, 2015

SEPAGI Di Taman Layang-Layang Kepong

Sabtu lepas ciknaa ada ajak geng gojes lepak-lepak.. Lama dah tak berjumpa, laga pipi, kongsi makanan eh eh eh.. hihi.. Tapi sebabkan plan dah last minute, maka nya 3 family jelah yang ada.. ciknaa, mami leenda & umie Julia.. 


Leenda kata kita gerak awal sikit dalam pukul 8.30 terus sarapan je kat sana.. wokey.Semua bawak nasik lemak haritu..rasanya tukar-tukar dah sebab tak kenal nasi lemak sendiri..takpe. janji perut kenyang.. 

ciknaa bawak kek batik, hotdog sikit.. pastu nasi lemak.. tu pun makan 3 family tak abis..sibuk melayan anak-anak..bebudak tau jela bila dapat keluar kan..




dua anak dara ni elok je duduk dalam buggy memasing.. mami leenda dengan milo dia.. huhu

yang ciknaa suka.. si Qi anak ju makan selera tau..dahla putih melepak!
rania aritu makan taknak..minum air jela hilangkan haus 
sian abang nak kawan dgn dia..tapi dia moody pulak.. haihh

Lepas dah makan asben leenda sewa basikal macam skuter tu.. macam best je.nak jugak..tapi kitorang ambik yang murah sikit..dok layan rania ni jela.. sewa kereta kecik tu haa.. RM10 untuk 15 minit..bolehla..



penat jugak la sebenarnya layan budak ni..balik umah mandi terus terbongkang..dengan mama sekali join dia tidur..hehe.. next time datang lagi la.. luas rupanya kat situ..sebelum ni tak meneroka pun..huhu.. tQ leenda & ju join mini gathering.. lain kali plan baik sikit la..nanti bawak afiq pulak..

3 comments:

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016