Friday, September 11, 2015

Langkawi : Mu Tunggu Aku Datang

Salam Penghulu Segala Hari..


Ntah kenapa la membuak-buak betul rasa nak pegi bercuti.. Tahun ni macam-macam jadi. Stress + penat keje pun ada.. Teringat pulak ada satu wishlist ciknaa yang belum tercapai.. Nak naik cable car kat langkawi tu..Tengok pemandangan pulau mutiara tu.. Bila google ya Allah.. cantiknya.. So, misi sekarang kena menabung la nampaknya.. Plan nak pergi berdua je dengan asben.. Bukan taknak bawak double RM..tapi nenek dia cakap better tinggal. kasi can la mama dengan papa..hehe. rasanya tahun depan laa kot.. alang-alang sambut sekali anniversary ke-5.. gituu...




ok. tak boleh tengok lelama gambar ni.. kang termimpi pulak..hahaha..

8 comments:

  1. tengok lelama mcm gayat plak..hahahha

    ReplyDelete
  2. haha.. gayat mimie naik benda alah ni..

    ReplyDelete
  3. best la bila nenek da bagi green light suruh tinggal anak...macam ain kene hangkat bebudak ni jugak kalau nak bercuti...mak ain x bagi tinggal..huhuh..this year dah pegi langkawi....next year xdecide lagi nak pegi mane...hehe

    ReplyDelete
  4. Rindu Langkawi jugak...x sabar nak tunggu tahun depan

    ReplyDelete
  5. Dilah pun teringin sgt nak naik cable car ni ciknaa.. dah bape tahun langkawi ni dah masuk dlm wishlist. tp masih x dpt pegi lagi.. huhu..

    ReplyDelete
  6. daku pun x pernah lepas ke langkawi lagi haha. naik kapal terbang pun x pernah haha jakun rasanya begini :D

    ReplyDelete
  7. Sama la kita ciknaa...hakak ni pon tengah membuak-buak rasa nak ke Langkawi lepas tgk juju gi sana..lama dah tak gi..

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016