Tuesday, September 22, 2015

JelitaSARA Online

Assalamualaikum..

Sekarang ni segala benda mudah.. Beli tudung pun dihujung jari je betul tak? Tak perlu lagi bersesak cari parking, beratur pulak kat mesin ATM nak keluarkan duit.. Tu dulu..sekarang ni mudah dah..Shopping online dengan Zalora je.. klik, klik then barang sampai depan mata..wah! jimat minyak kereta..

Sekarang ni ciknaa dok gila dengan tudung online.. lagi-lagi instant shawl.yela, anak dah dua..nak lilit bagai memang tak sempat la.. tapi nak jugak pakai tudung latest..gittew! ok jom tengok koleksi terbaru JelitaSARA kat zalora ni..







Di Jelitasara, banyak pilihan shawl yang diperbuat daripada
aneka pilihan fabrik seperti cotton, crepe, chiffon dan lain-lain lagi. Kesemua koleksi tudung ini menjanjikan pemakaian yang selesa kepada si pemakai. Bukan sahaja koleksi shawl,
 Jelitasara juga turut menyediakan aneka pilihan express hijab
dan instant shawl yang cukup mudah untuk dipakai.




Dan apa yang lebih menarik, tudung-
tudung Jelitasara boleh anda miliki dengan tawaran harga yang cukup berpatutan berbanding jenama-jenama online popular yang lain.

Eh korang yang suka tudung-tudung berkualiti macam ciknaa tunjuk ni boleh terus ke website JELITASARA ONLINE sekarang.

p/s :  jom shopping ;)

3 comments:

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016