GOOGLE Adsense

Monday, August 17, 2015

Double RM : Weekend Without Papa

Alhamdulillah.. 2 minggu dah asben ciknaa outstation.. baru kejap tadi dia wasap bgtau dah sampai kl..lega.. sepanjang dia takde ni macam-macam jadi.. perangai anak-anak. erm tak terluah rasanya..yang mana follow ciknaa kat fb tau la cemana.. nak-nak lagi masa ribut aritu..kitorang 3 beranak tak dapat balik rumah..jem kaw-kaw disebabkan banjir kilat.. Allahuakhbar.. Tapi demi double RM, ciknaa buat-buat kuatkan hati walaupun sampai umah petang tu nanges.. huhu..

Untuk itu ciknaa tepek jela gambar sepanjang weekend lepas dengan dua anak syurga ni.. berjaya buat mama kembang rambut menahan sabar..huhu..







Bebudak ni sebenarnya dah boring main kat dalam rumah..rania sampai melalak merengek nak keluar..ciknaa bawak keluar beli eskrim butterfly tuh.. makan la depan umah ni haa.. tapi tak lama.. tiap kali nak masuk umah la si tembam rania tu melalak..nak main lagi.. 


bila penat ciknaa pikir, baru weekend dah penat..cemana la orang yg 24 jam dengan anak tu.. kuat betul mak-mak sebegitu kan? hebat! ciknaa tak sekuat tu.. dalam hati cepat la laki balik..cepatlah isnin..nak p kerja..hahahaha..

7 comments:

  1. papa dah balik..lpas ni weekend mama boleh rest yeh..heheh

    ReplyDelete
  2. Rambut mama kembang? Wow! Hehe. U r supermom ciknaa!

    ReplyDelete
  3. Mmg mencabar kan ciknaa...tapi percayalah satu hari nnti kita akan merindui saat2 ini..

    ReplyDelete
  4. Kena kuat ciknaa.. ari2 ade pelbagai ragam ank kan.. hahaha...

    ReplyDelete
  5. sabarlah cikna.. Insyaallah ada bahagian utk cikna.
    akak pun pernak mengalaminya masa bdk2 ni kecik dulu.
    dulu asben kerap outstation.. sabah sarawak...

    ReplyDelete
  6. kadang kan cikna.. itu semua menunjukkan dia orang bijak... sihat... cuma kita jadi marah sbb kita letih.... jgn stress ye...

    ReplyDelete
  7. hahaha..sama lah budak berdua tu skrg ciknaa..balik keje mesti nak bawak dorang main kat luar kejap..kalau tak dua2 melalak taknak masuk rumah..haihh

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016