Wednesday, August 12, 2015

Double RM : Tidur



Abang jauh lebih sopan dari adik kan? semestinya.. haha..itu lah cara tidur anak ciknaa.. anak lelaki tidur memang tak bergerak.. paling tidak pun dia akan move to celah makpak dia..tapi anak dara tu? seluruh katil dia akan pusing.. berkali-kali jatuh katil tengah malam..selimut memang takkan lekat kat badan.. walaupun berekon dalam hujan.. aduhaii..

p/s: ni gambar pagi tadi. papa dia subuh lagi dah call kejutkan mama bangun.. pepagi belanja dia gambar anak-anak tidur.. seminggu lagi nak balik..alahaii..

8 comments:

  1. macam Raees n Raynia plak..dua2 tidur buas......xpenah setempat je la tdo...

    ReplyDelete
  2. gugurl lasak tido dr boboy ni.. comel betul..

    ReplyDelete
  3. salam kenal....suci je anak2 tido kan....

    ReplyDelete
  4. lamanya epul os... gigih betul cikna... kalu akk sure dah cuti tanpa gaji dah.

    ReplyDelete
  5. Salam...
    Singgah pagi di sini..
    kembali BW..=)

    ReplyDelete
  6. Princess pon sama, and minggu ni misi nak cr tilam lain utk dia, suruh tidur bawah.

    ReplyDelete
  7. ciknaa.. sama mcm anak2 dilah jugak.. si kakak tido ganas.. berpusing2 sampai masuk tido kat tilam sebelah.. yg abam tido sopan jer.. hahaha..

    ReplyDelete
  8. mak pak nye dpt secoet je atas katil hehe. anak2 conquer :D

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016