Thursday, August 6, 2015

Baju Raya DoubleRM

Harini DoubleRM ada jamuan raya kat nurseri..ticer pesan suruh bawak kuih raya.. ah sudah..masalah besar ni.biskut mama dah ujung-ujung balang je.. takpe lah nak, bawak jela janji ado..hihi. Afiq bawak semperit, Rania bawak conflakes madu.. bolehla tu..

Raya pertama 2015








Tocang rania dah takde..mama dah potong lepas raya aritu.. sebab getah rambut seplastik tertinggal kat kampung..jadi nak senang,potong rambut.masalah selesai..afiq pulak songkok tertinggal dalam kereta papa.. sampai ofis baru ambik. tapi pagi ni dok sibuk taknak pakai baju raya rimas kat leher tu.. asik la ditarik-tarik.. adoi la..


Baju raya dorang ciknaa beli kat butik (ntah butik ke idok) rasa sayang taman melawati. situ ada sekali baju melayu untuk papa dorang.. senang.. harga, not bad la.. afiq punya baju melayu RM41 baju dan seluar semata-mata..Rania extra sikit sebab manik tu agaknya..RM50. beza sikit je dari baju melayu papa dia..pfffttt! tapi baju ni maybe ciknaa akan letgo nanti..ngam-ngam je dengan dia.tahun depan sure tak muat dah..hihi


p/s : tahun depan kaler ape pulak eh.. hahahaha

5 comments:

  1. Salam..
    Selamat pagi...
    Nieyl singgah sini...
    comey...

    ReplyDelete
  2. Warna tema lebih kurang keluarga kakak juga tau CikNaa
    Beli baju budak itulah nak buat macam mana kan.. pakai sekejap aje dah tak muat
    Mereka memang cepat membesar.

    ReplyDelete
  3. omei pakai baju raya...
    alaaa nape cikna potong rambut rania??

    ReplyDelete
  4. rambut da kene kerat ek rania...dah takde toncet..heheh...afiq rimas ek pakai baju melayu cekak musang tu..Raees setiap kali raya ain buat baju teluk belanga je...xde dia rimas sgt....

    ReplyDelete
  5. nape la dah nak ujung raya, ticer baru buat jamuan..hehe

    ok la tu ada lagi cornflakes madu..
    Saya punya dah abes. Raya pertama je hidang cornflakes madu tu :-)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016