GOOGLE Adsense

Wednesday, July 15, 2015

Selamat Hari Raya Semua

Alhamdulillah dah masuk ramadhan ke 28 harini.. InshaaAllah kita bakal menyambut aidilfitri jumaat ni.. Dikesempatan ini, ciknaa ucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin.. yang mana balik kampung tu, berhati-hati dijalan raya..jangan ingat kita je yang excited nak balik cepat, jumpa family..beratus ribu lagi manusia ada atas jalan raya tu..memandu secara berhemah la yer.. Raya tu pulak makan jangan la tak hengat dunia..tau, makanan raya kite akan jumpa setahun sekali je..tapi kesihatan jangan lupa yer.. beringat sikit, kolestrol banyak, gula tinggi.. karang lepas raya menginap kat sepital pulok.. sedang-sedang la yer..hihi..



tahun ni masih berempat lagi.. ok tak sabar sangat sebab tahun ni rania dah berlari..raya tahun lepas dia baru bertatih lagi.. pakai baju kurung pun senget benget lagi.. tema apa tahun ni? tungguuuuuu.. 

balik keje petang ni ciknaa dah gerak balik kampung.. tahun ni turn raya family ciknaa kat pahang.. omaiii hepi giler sebab ciknaa hantu lemang..tahun lepas tak dapat makan lemang langsung kat johor..sobs! okeylah..sekali lagi selamat hari raya dari ciknaa dan double RM.. :)

3 comments:

  1. ni pon dh kurang jumpa ketupat lemang dh ni.hihi

    saya baru merasa raya berti

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016