Monday, July 27, 2015

Raya Family RM 2015

Alhamdulillah.. dah selamat balik kampung dan selamat jugak balik ke kl semula..harini ciknaa baru masuk keje lepas 11 hari bercuti panjang.. memang mood kerja tu tak datang lagi.. terlebih makan lemang kekdahnya.. hihi.. masih mood raya, jomla kite update cerita raya yer..


Ni la tema kami tahun ni.. ciknaa pun tak tau la apa kaler yang sebenarnya.. yang pasti kaler baju ciknaa tu kaler jade.. 3 beranak lagi tu beli baju siap, dari material kain yang sama.. dalam gambar nampak biru, tapi real macam hijau.. 



Double RM kesayangan ciknaa ni ofkos sedondon jugak.. jangan cakap elok je bergambar 2 beradik ni.. sebenar ni gambar kali ke patpuluh snap baru sempurna.. di sebalik gambar ni sorang sibuk nak keluar rumah tengok ayam, sorang sibuk dengan gadget.. berpeluh ketiak makpak nya nak ambik gambar raya sang anak..


bila anak dah mula sibuk dengan aktiviti memasing, makpak silalah enterprem.. bergambo berdua jela fefeeling baru nikah walaupun memasing badan dah macam peti ais..apa ada hal..kahkahkah..



disebabkan raya kali ni turn kampung ciknaa, jadinya bergambar dengan nenek atuk RM sudah menjadi kewajipan.. ohoiii besarnya mama RM disitu! 



ini anak kemain payah betul nak bekerjasama dengan mama bila bergambar...takpe, janji mama menten menyengeh walaupun anak sedaya upaya melepaskan diri.. hihi..

selamat hari raya korang! :)

16 comments:

  1. hahaha.. comel je rania..

    slamat hari raya ciknaa.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. rania sehari tu jela pakai baju kurung.. cuaca panas yg amat..

      Delete
  2. cantik baju cikna... akk takde pun gambar raya yg proper. huhuhu... bdk2 ni mmg x bg kerjasama tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak amy.. biasa la bebudak..sy pn camtu pagi raya kak..

      Delete
  3. Replies
    1. hihi..malu iolss! mekasih ekin.. ;)

      Delete
  4. Selamat hari raya cik naa...

    ciknaa ade lg tak sambal hitam?? nk orderrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada dear.. nanti wasap ciknaa yer 017.952.1525

      Delete
  5. akak baju tantek nyeeee :)
    selamat hari raya

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya ciknaa...comel rania pakai baju kurung!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai sekerat hari je ciknad.. huhu

      Delete
  7. selamat hari raya ciknaa.. cantiknya baju raya ciknaa satu family :))

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya saya ucapkan buat sis sekeluarga, moga terus sukses & ceria2 selalu :)


    ReplyDelete
  9. cantiknya baju ciknaaa
    warna ajaib lah kiranya
    di luar lain bila diambil gambar lain pulak warnanya.

    selamat hari rayamaaf zahir batin

    ReplyDelete
  10. berseri-seri cik naa sekeluarga..
    salam aidilfitri
    maaf zahir n batin

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016