Thursday, June 11, 2015

Menu Simple Untuk Sahur : Sambal Hitam Pahang




alhamdulillah.. 
semakin dimurahkan rezeki..
semakin ramai suka sambal hitam ciknaa..
mekasih semua! terima kasih jugak pada sahabat blogger yang rajin repeat order..
then lepas tu share & review dekat IG & fb..
terima kasih sangat.. 



sambal baru siap masak

minggu depan dah masuk bulan ramadhan..
ciknaa tau, kalau bersahur selalunya kita blur nak masak apa..
ni ciknaa nak share..sambal hitam..
inshaaAllah boleh menambah selera bila tengah mengantuk tu kan..
makan dengan sup..tomyam..makan dengan telur dadar pun ok..
rajin sikit, buat lah nasi goreng sambal hitam..
cmfirm menambah nasi :)


makan dengan ikan goreng pun bertambah makan.. acaner..

nasi goreng sambal hitam..

untuk nasi goreng ni simple sangat nak buat..
panaskan minyak, masukkan je sambal hitam ciknaa tu dalam 2-3 sudu,
campak nasi..goreng sampai garing..untuk yang kuat masin boleh tambah sikit garam..siap!
aduhai..lapar pulak nengok nasi goreng ni..



ciknaa open order untuk puasa..
paling awal next week akan dipos pada hari selasa..
boleh singgah fb page : SAMBAL HITAM CIKNAA
atau whatsapp terus ciknaa : 017.952.1525

7 comments:

  1. ciknaa, kalau tukar tajuk : Menu simple untuk sahur, mst lagi kuat SEO dia, dan banyyakan perkataan SAMBAL hitam dlm entry!

    ReplyDelete
  2. tgk sambal cikna mmg terus rasa lapa...

    ReplyDelete
  3. ciknaa gaji nanti nak order tau..simpan 3 slot tuk saya..haha

    ReplyDelete
  4. wahhh...kita kalau makan sambal itam mesti tambah nasi 3 4 kali tau huhu nk order nanti kt ciknaa Insya Allah

    ReplyDelete
  5. sedapnya nengok!! terliur teman..

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016