Thursday, June 4, 2015

Anniversary ke - 4

happy anniversary to us! hahaha.. alhamdulillah harini 4 jun 2015 genaplah 4 tahun usia perkahwinan mama papa RM.. 4 tahun dah 2 anak? iyee.. setahun keluar sorang..hihi. syukur kepada Allah.. macam-macam dugaan dah lalui..tapi masih lagi tak kenal bebetul antara satu sama lain..serius, setiap hari kami suami isteri akan belajar benda baru.. kalau negetif tu kita buat sempadan.. positif tu kita amalkan.. inshaaAllah.. ok takmo menaip dah..nak trobek je gambar lama.. sila jangan muntah hijo.. :P













sama je kan dulu dan sekarang? mamaRM tetap gems! hahaha.. itu tandanya bahagia..cukup makan.. *alasan* oklah.. mengharapkan rumahtangga kami terus bahagia hingga ke syurga Allah.. kadang-kadang tak semua yang pahit itu tak best.. dugaan rumahtangga pasti sentiasa ada.. tinggal kita je untuk menangani semua tu.. 


p/s: bila nak dapat third RM ni.. macam terbau-bau baby je dah ni..eheee :)

6 comments:

  1. Happy Anniversary :)
    Semoga berbahagia selalu hingga ke Jannah..Amin...

    ReplyDelete
  2. happy anniversary ciknaa..waa mcm x sabar nak dpt no 3 je...heheh

    ReplyDelete
  3. Happy anniversary ciknaa. Cantik baju nikah tu. Za suka tgk.

    ReplyDelete
  4. tahniah cikna bahagia bersama selama 4 tahun..

    ReplyDelete
  5. ciknaa happy anniversary tau..semoga bahagia selalu hingga syurga ok!

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah
    selamat ulang tahun buat ciknaa suami isterismga bahagia hendakNya
    aamiin

    tk lama lagi double RM ada adik lettew :)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016