Friday, May 29, 2015

Testimoni Sambal Hitam Ciknaa

assalamualaikum.. salam penghulu hari untuk semua! alhamdulillah..lepas bisnes cadar, ciknaa ada buat satu lagi bisnes..sambal hitam pahang..sebenarnya takde terfikir pun nak buat biz ni secara besar-besaran.. ciknaa selalu jual COD sahaja,sebabnya agak leceh bila nak pos.. risiko bekas pecah & minyak sambal tu keluar.. tapi sebabkan kawan-kawan bagi semangat, ciknaa rasa why not we do extra ordinary kan? huuu ayat..


masa family day haritu ada la beberapa mak gojes order sambal hitam ciknaa ni.. alhamdulillah, mereka suka..bahagia nya bila ada orang suka apa yg kita buat.. hihi. sambal hitam ciknaa ni memang tak guna blender.. masak style trandisional semuanya ditumbuk menggunakan lesung batu je korang..naik lenguh jugak la tangan ni kalau sekali buat sampai 30 bekas.. tapi takpe, rezeki jangan ditolak kan? hihi


ada yang tanya apa main ingredient sambal hitam ni.. ok ciknaa bagitau sini:

  • cili padi
  • bawang besar
  • bawang putih
  • ikan bilis
  • belimbing rebus


kesemua tempahan sambal hitam untuk family day GBSB

lepas dapat sambutan, dapat semangat dari geng GBSB ciknaa order sticker dengan sue haida.. ya Allah.. dia punya design memang menarik habis.. tak mahal pun..berbaloi-baloi la untuk orang yang tak kreatif cam ciknaa ni kan..


sticker sambal hitam ciknaa

cantik kan? so kalau ada yang berminat nak order boleh la PM sue haida (umiesue studio) atau fb personal sue haida inshaaAllah design dia memang tak pernah menghampakan.. 


ciknaa nak share sikit beberapa testimoni pelanggan sambal hitam ciknaa..ada tu dah tak tau bape kali order dah.. macam kak ameris, khairul,leenda, liyana, yatie.. terima kasih korang..tak jemu-jemu yer.. hihi

umie pinggu

leenda

yatie

kak ameris

liyana

terima kasih banyak-banyak.. sekarang ciknaa dah open order untuk pos.. minggu depan inshaaAllah ada bukak tempahan.. RM9/bekas + postage RM6. yang berminat untuk merasa sambal hitam ciknaa boleh whatsapp 017-9521525 atau singgah fb page : sambal hitam ciknaa 


p/s: doakan ciknaa untuk bisnes kali ni :)

baca lagi : sambal hitam ciknaa : sedap sangat ke?

7 comments:

  1. Chaoyokkk ciknaa...wish u all the best!

    ReplyDelete
  2. semoga bisnes cikna makin maju... skrg pun dh masuk market terengganu...

    ReplyDelete
  3. tenkiuuu ciknaa..xsabar nk rasaaaa

    ReplyDelete
  4. semoga trus maju ciknaa.. sticker pun cntikkkk.
    ramai leh wat stok ramadhan nnt ♡

    ReplyDelete
  5. tak pernah rasa lagi sambal hitam ni. Kalau nak order nanti boleh la PM cik naa yer

    ReplyDelete
  6. sedap gila!ketagih dah saya dengan asri

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016