Wednesday, May 20, 2015

Family Day GBSB - [Part 2]

ok bersambung dari entry pertama semalam [part 1]. ciknaa dapat makan sikit aje.. terkilan giler tak dapat makan sama-sama dengan mak gojes kat kolam..takpelah.. afiq mandi kolam dengan papa dia.. kejap je ciknaa rasa tak sampai sejam.. tu pun seronok kemain dia..



serius ciknaa memang suka tengok gambar ni..allene anak beranak berdrama kat kolam, afiq kat hujung sana nengok je kejadian tu.. lin, supermom memang gitu kan? tak cukup kaki tangan, pinggang pun berguna..kahkahkah..


kolam sebelum: tenang sebelum gojes anak beranak datang bersantai


kolam selepas : meriah dengan anak-anak gojes tak lupa bapak gojes jugak haha
aznor & my tak sudah menjemah..mancung mulut dari hidung..kehkehkeh
cik bunga tengah berkasih sayang dengan abah dia.. muka tak puas ati kena ambik gambar :P

geng superdad : jaga anak + makan. hebat!

tapi anak gojes paling hepi mandi kolam ni tau.. masing-masing dah dapat kawan baru.. 

anak kayrul & kak amy
anak yatie & achiek anis

port menjadi tempat kami berpotluck petang sabtu tu


1 benda yang ciknaa sangat sukakan team gojes ni walaupun memasing ada anak, tapi semua tak lokek & malas untuk masak untuk potluck.. sebab setiap kali gathering memang menu bersusun.. sedap tu takyah cakap la.. memang puas makan. *tak abis lagi terkilan tak dapat merasa semua makanan* sobss!!


-bersambung lagi-

3 comments:

  1. teringat semua makanan masa tu..sedapnyeeee

    ReplyDelete
  2. alala...ada jgk.gambo airis ye...nak.save la...tq cikna

    ReplyDelete
  3. Assalam cik na,
    emmm
    nak join geng boleh ????? he3

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016