Friday, April 17, 2015

review : lagsana paling sedap



ni bukan review berbayar eh.. review yang ikhlas tulus dari tekak ciknaa..kalau benda tu sedap, menepati citarasa, memang ciknaa akan share benda ni.. support bisnes kawan-kawan.. inshaaAllah.. ok, ni lagsana kak ameris.. ni kali ke-2 ciknaa order.. sebelum ni order puding roti epal + sos kastard tu.. KLIK SINI.yang tu taktau la berapa kali order..lebih 5 kali gamaknya..makan sejuk-sejuk pheww! meletop kebaboom dalam mulut..hilang diet..kehkehkeh..


lagsana kak amy ni mcm nak cakap eh.. lagsana daging.. rasa macam lemak-lemak gitu.. suami yang tak suka pun tetiba boleh makan benda ni. haaa.. memang sedap. sebekas ni ciknaa boleh abiskan 80% sorang-sorang dalam 1 malam aje.. ambik sesudu, nak lagi..nak lagi.. lepas tu tak sedar dah nak abis.. lepas tu tidurkan double RM.. boleh pulak pukul11 terbangun weh..teringat lagsana ni belum simpan lagi.. sayang! bangun sambung pulak makan then tido.. ko rasa? memang penangan lagsana kak amy ni lain macam tau.. ni pun rasa nak order lagi jek.. phew!!




nah.. tengok gambar lagi rasa lapar.. aduhai.. oklah taknak cite panjang lagi.. pada yang berminat nak order, boleh contact kak ameris semua details dia ada kat blog dia.. boleh terjah sana yer.. kalau yg jauh dari gombak ni order la 5 ke seploh ke, inshaaAllah boleh deal dengan kak amy.. okbai~ :)

7 comments:

  1. Assalam cik na,
    hamboih3
    pepagi uols jamu iols gambor lasagna kak may naaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    sob3

    ReplyDelete
  2. apa yg ciknaa buat niii..hahahha... tliur suda... :)

    ReplyDelete
  3. Tengok pun dah tauuu...mesti sedap!

    ReplyDelete
  4. bila lah dapat merasa lasagna kak amy ni...huhu

    ReplyDelete
  5. yg ni menangis.......................jauhnye nk pickup kalau nk order...huhuhu~~

    ReplyDelete
  6. rindu lasagna kak amy..lamanya la tak order..sedaaapppp

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016