Thursday, April 30, 2015

Geng Gojes Masuk Paper



good morning..awal ciknaa update blog harini.. ngee..bulan lepas kitorang ada buat gathering kat taman layang-layang kepong..ingat tak? tak ingat meh singgah kejap baca.. haha.. -KLIK SINI- kebetulan masa gathering tu ada la team HORLICK datang promosikan produk baru dorang horlick choco.. memang meriah giler group kitorang ni sampaikan 3 kali team horlick tu datang.. banyak giler 3in1 dia bagi.. rezeki.. barang free sape tak suka kan.. :)


tapi tak sangka pulak kejadian itu membuatkan kitorang masuk paper uolss! hahaha nampak tak saited nya disitu.. walaupun hanya sekadar gambar, tapi mak bangga tau.. serius.. tak sangka pulak.. terus cari paper kat lebri ni.. ciknaa pulak keje memang kat department journal & newspaper.. memang senang la keje mencari.. 



sekali 4 keping ciknaa dapat! haaaa.. punya la banyak..boleh share dengan geng yang tak sempat p beli paper semalam tu.. sorry la mommy yang dapat paper ni agak comot sebab main koyak gitu je nak cepat sebab dah pukul11malam baru dapat curi.. hahaha..



ni gambar sebenar kejadian haritu.. dunia mak-mak memang macam ni.. bila berkumpul sangat kebaboom..tambah lagi dengan berjenis makanan yang best giler.. no wonder la mama RM tak kurus-kurus.. *alasan*


ok la ciknaa nak pesan kat semua ahli GOJES BLOGGER SUPERMOM AND BABY, semoga ukhwah kita bina terus berkekalan..terus menyumbangkan ilmu tentang perkembangan anak-anak. geng gojes memang best! (^_^)

10 comments:

  1. Singgah pagi..
    Wah!bestnyer....

    ReplyDelete
  2. hehehehe curikkk! rara nak 1, cooppppp! hehehe.ciknaa pinjam pic paper yek!

    ReplyDelete
  3. bila dah jumpa...mak mak sibuk berposing bergosip...anak2 main sendiri..hahaha..

    ReplyDelete
  4. pantas cikna update..hehehe..rugi xjoin kalau tak msk paper jugak muka daku..hehehe

    ReplyDelete
  5. fuyoooo...ahkak tumpang glemer sebagai ahli gang gojes..hahahaa

    ReplyDelete
  6. Tahniah ciknaa N the gang... Wah best la...insyaallah 1 day akan dpt join jgk if ada gathering

    ReplyDelete
  7. wah...besnye korang...akak suka walaupun tak pernah join gath korang...... :)

    ReplyDelete
  8. wahhh..mencik time ni xdapat join.

    ReplyDelete
  9. Terbaekkk laa cikna... reply thru fon je ni.saited jugakk

    ReplyDelete
  10. Assalam cikna,
    pemes uols
    soper retis :)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016