Thursday, April 23, 2015

Contest Ibu Maisara & Mikhail (dianarasyid.com)

Assalamualaikum..


yuhu! lama nya tak join contest kat blog.. arini tergerak hati pulak nak join.. manalah tau rezeki, sangkut..menang hadiah.. dapat kawan baru.. gituuu :) contest kali ni dari blog kak diana rasyid.. ciknaa memang panggil akak.. dari dulu kot..padahal tak tau la umur dia berapa sebenarnya..maaf kak kalau saya lebih tua dari hakak! heeee..


http://www.dianarashid.com/2015/04/giveaway-dianarashid-dot-com-dan-kawan.html


hadiah banyak beb! antaranya :

  • Wang Tunai RM20 x 1 pemenang
  • kufi saiz A4 x 2 pemenang
  • Tudung x 2 pemenang 
  • 5 shishedo mask x 1 pemennang
  • topup RM10 x 1 pemenang
  • 1 BB cream Seqy Beauty Natural Tone 
  • dan 1 Cleanser Seqy Beauty X 1 Pemenang
  • Produk shaklee (chewable vita c)  x 1 pemenang
  • Hijab pins by mommylin x 1 pemenang
  • Novel (Kalau Sungguh Bagai Dikata) x 1 pemenang



so kalau korang pun berminat nak join sila jangan malu-malu terjah je blog kak diana.. tak lupe jugak nak say hye pada blog-blog & IG baru yang ciknaa baru je follow macam :-

blog :
www.aziankhalil.com
www.mommylin.com/
www.jendelahidup.com/
mysweetzlife.blogspot.com/
vitamingarage.blogspot.com/
Rafina Mimi Abdullah
www.safurara.com/
facebook funpage:
Mommylinloveandcare
 Kufi Art By Me

Instagram :
rohaya_yusof
Kufi_by_me
eima_dealershaklee
mommylin_loveandcare
Safuraonlineshop


okeylah.. kalau korang nak join jangan lupe sebelum 28 haribulan tau.. babai :)

1 comment:

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016