Thursday, March 5, 2015

Tangki Air Pun Boleh



double RM ni memang kategori 'hantu air'.. kalau sebut mandi je, masing-masing sibuk nak tanggal baju.. berlari meluru ke bilik air.. kat umah mertua ciknaa ada 1 tangki air ni.. memang dah tak guna. asben ambik basuh bersih-bersih pastu isi air.. jadi lah swimming pool untuk bebudak ni. kemain seronok lagi deme tu.. habis orang yang duduk kat tepi tangki tu pun basah dengan air mandi dorang ni.. 


bila ingat balik sebenarnya tangki air ni pernah guna masa afiq kecik dulu..jap eh nak carik balik gambo lama tu..



hah! jumpa pun.. ni afiq 3 tahun yang dulu.. masa umur dia 3 bulan.. papa dah ajar mandi dalam tangki air ni.no wonder la sekarang ni dia memang suka sangat masuk dalam tu kan.. dasar hantu air.. haha.. bila tengok balik gambar alahai rindunya zaman dia baby dulu.. alalalalalala..kecik comel aje..


p/s:sebenarnya tak perlu duit yang banyak untuk buat anak-anak hepi, tangki air buruk camni pun boleh..hihi..


7 comments:

  1. biaselah anak2
    asalkan dpt men air
    seronok btol

    ReplyDelete
  2. alahai afiq & rania... happy sangat aunty tengok awak 2 bradik ni..

    ReplyDelete
  3. hihihi besar tangki tu cikna... klu ada kat umah lin, pun jadi habuan anak2 gak...

    ReplyDelete
  4. syok pulak tgk dorang mandi dalam tangki tu....hehe..ada kawasan lapang senang la ciknaa...hari2 boleh berendam..

    ReplyDelete
  5. Alahai..seronok jgk cikna akk tgk kalau sesekali dpt berrendam dlm tangki air ni..hehehe

    ReplyDelete
  6. Assalam cik na,
    ooohooiiii kalo tangki ayor tu kaaaaaaaaaa
    iols pun torojun sama hokeyh :P

    ReplyDelete
  7. Anak2 belum tahu nilai mahal ke murah.. yg penting diorg rasa hepi... bila anak hepi, kita pun sbg ibubapa turut hepi jugak kan cikna...

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016