GOOGLE Adsense

Monday, March 2, 2015

main jela dalam rumah

seminggu ni maunya demam ciknaa. mana taknya, papa bebudak ni ke johor seminggu dah.. penat dia tak tau nak describe cemana.. tuhan aje yang tau. sian jugak bebudak ni tak kemana-mana. ciknaa memang tak mampu nak handle dorang kat luar..kecuali pegi kedai.tu pun terdesak sangat.. pegi kedai pun yang boleh nampak dorang dalam kereta.beli cepat-cepat.. haihh..dugaan sungguh.. so, budak-budak ni cuma main dalam rumah jela.. takpe la janji selamat kan..



main jela mainan yang ada yer anak-anak.. kat luar pun panas terik.. nak keluar sekejap pun alahai.. lain macam rasa..


dah main gini rasa-rasa main dengan tenang ke? memang taklah.. abang tu asik langgar adik je.. dahla kenderaan adik tu kecik.. handle patah pulak lagi haa.. memang menjadi mangsa keadaan la. penat oii ciknaa dok jerit-jerit..tu tak masuk lagi adik jatuh, dia pegi lenyek tangan adik tu dengan kereta dia.. haihhhh..



tu tak tau pebenda yang sangkut kat bawak kereta dia.. mainan bersepah-sepah.. penat oi nak kemas.. 5 minit je clear..



p/s: ini jela harta dunia akhirat yang ciknaa ada..itu pun pinjaman dari Allah swt.. walaupun penat, tapi seronok! hehe.


petang semalam kak ameris & family datang..dapat la double RM ni main kt luar rumah..takde pulak gambar nak share.. hihi. mekasih kak sudi darang umah comel saya :P

8 comments:

  1. Takpe ciknaa main dlm rumah pon ok...janji selamat...

    ReplyDelete
  2. aloh comel 2 bradik ni... cian cikna sensorang. boleh rasa hazab jaga 2 orang anak tgh membesar.
    akak pun camtu gak kalu asben out station. hpun penat tp hepi dan puas hati rasa.
    Insyaallah epul cari rzki utk keluarga... moga murah rzki pasni.

    ReplyDelete
  3. Xpe ciknaa.. musim panas2 ni main kat dalam rumah jer lagi selamat.. dilah ni pun kalau husband xde kat umah malas nak bawak anak2 main kat luar or keluar bertiga ngan diorg.. x terkejo mak yong ni nanti.. hahaha.. kang ada yg terberanak awal nanti.. hahaha

    ReplyDelete
  4. comelnya anak2... dah follow cik naa, kalau sudi follow kembali ya :) - Noob

    ReplyDelete
  5. Assalam cikna, he3
    kuat ngusik yer abang :P

    ReplyDelete
  6. Ginila cikna klu ada ank kecik.akk aish sorg tu pun tak terhandle tau..uhuk

    ReplyDelete
  7. Bila ada riuh.. Bila takde rindu.. Kan? Hehe.. Eh, muka adik macam mikayla anak mommycha.. :)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016