GOOGLE Adsense

Wednesday, March 25, 2015

gaji dah harini



harini gaji bagi kebanyakan orang.. termasuk ciknaa.. gaji aritu dahla awal giler sebab raya cina kan.. senak jugak la nak menyampaikan gaji.. tapi rezeki tetap ada.. alhamdulillah masuk sikit-sikit boleh la topup yang mana dah abis tu.. so harini dah gaji, macam² list dah dibuat..Nak bayar segala tok nenek bil, jangan lupa mak ayah kite yer.. Bagi la berapa pun sebab berkat tu insyaAllah anda yg dapat..Memang dorang takkan mintak, tapi kalau bagi diaorang ambik kan? bagi la.. walaupun sekadar RM50..sebab berkat tu anda yang dapat.. InsyaAllah cukup sampai hujung bulan..tak percaya? cubalah.. Jangan lupa tau.. Lagi² anak lelaki. Tanggungjawab tetap tanggungjawab walaupun dah kawen..yang ni selalu ciknaa pesan kat asben.. yela, kadang-kadang banyak sangat benda nak bayar sampai lupa tanggungjawab yang satu ni..

p/s: tengahari nak lari pegi beli stock susu pempes anak.. kena beli cepat sebelum 1 hb oii..

4 comments:

  1. betul sangat..berkat tau duit gaji bila ada bagi mak ayah duit walau sikit kan

    ReplyDelete
  2. Tempat kakak baru nak kira gaji CikNaa.
    Kenalah berjimat utk bulan ini punya gaji sebab bulan depan semua dah GST alahai...
    Beli pampers lebih sikit CikNaa...

    ReplyDelete
  3. ain kalau nak beli brg utk anak2 ni terutamanye susu..ain tunggu husband ain gaji..biar dia belikan dulu..sbb nak tunggu gaji ain mmg lambat la hujung bulan..kalau pergi beli susu Raynia time hujung2 bulan memanjang je xde stock...

    ReplyDelete
  4. Assalam cik na,
    saaamaaaaa laaaaaaaa
    iols pun dok pulun beli stok susu & pampers

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016