Tuesday, March 31, 2015

Berurut Lepas Hampir 2 Tahun

sabtu ahad lepas ciknaa balik kampung..emergency jugak sebab mak tak sihat. alang-alang dah kat kampung tu terus pikir nak berurut.. makcik kampung sebelah aje. ahad pagi pukul 10 dah set time dengan dia.. selalunya kitorang akan ambil dia bawak balik umah.. takde caj extra pun.. last mengurut dulu masa dalam pantang.. umur rania pun dah setahun 7 bulan.. lama dah oii..badan pun dah rasa sengal.. lemah je. lama tak servis katanya..haha..


so masa urut tu memang rasa la seluruh badan yang makcik tu sentuh bisa wooo.. part paling sakit, dia naikkan peranakan.. phew! tapi sakit masa urut tu aje..lepas tu badan ringan.. fresh je. tapi tula dapat sekali je..kalau pakej 3 kali baru perfek kan.. dengan makcik tu murah je.. dulu RM30 sekali urut, sekarang dah RM35.. GST ke makcik? kehkehkeh.. ciknaa tak kisah pun dia naik rege tu sebab cara dia urut tu best.. sampai ke tulang pipi, leher & mata kita dia urut.. serius situ pun sakit bila dia sentuh.. angin agaknya kan..


gambar takde kaitan dengan entry mengurut..cuma time mengurut tu bebudak ni dijaga sepenuhnya oleh pape dorang.. lega disitu..kalau la duit banyak, bestnya tetiap minggu berurut, sauna etc kan.. hihi.

2 comments:

  1. Assalam cik na,
    iols pun dah dua bulan tak urut he3

    ReplyDelete
  2. saya pon dah lama tak kena urut. pergi massage ape tah lagi ^_^*

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016