GOOGLE Adsense

Friday, February 6, 2015

canvas frame murah

ni 2nd time ciknaa order dengan airis wall deco (fb)
1st time dulu beli untuk double RM (klik sini)
ciknaa beli memang time promo sahaja.. murah giler beb!
macam kat bawah ni minimum order 2 pcs..
PROMO A3 RM25 untuk 1 frame..
laju-laju order.. mintak admin dia editkan gambar rania & afiq tu..
yela gambar pakai enpon cap ayam aje.. kualiti kureng sikit la..





bila dah sampai wow! seronoknya..
sebab gambar kawen tu memang dah lama nak buat..
biasa la tunggu ada promo..
nak murah..baru save bajet.. ehee.




kecik je saiz A3 kan.. ciknaa letak kat ruangtamu dekat dengan pintu bilik.
dekat pulak dengar cermin..so tiap kali bersiap mesti terpandang gambar ni..
rasa 'cun' je sentiasa..muahahaha..




frame budak 2 orang ni ciknaa dah puas pikir nak letak mana..
sampai sekarang takde idea lagi..
sudahnya letak cenggitu aje atas tv tu..
boleh lah tv pun comel sangat..
tiap kali tengok gambar ni rasa sejuk je hati..
macam baik sangat anak-anak mama tu.. macam tak pernah gaduh je.. haha..


p/s: frame ni antara hasil dari jualan cadar Quilt sebenarnya..ciknaa suka beli benda yang 'nampak' baru rasa semangat lagi nak niaga kan..


iklan :

cadar Quilt corak baru dah masuk.. fb page: double rainbow shoppe
whatsapp 017-9521525 

*berkualiti
* harga mampu milik
* lebih banyak pilihan corak menarik

6 comments:

  1. Cantik ciknaa gambar tu.. dilah pun penah order kat AWD tu.. memamg puas hati.. nak tempah lagi tp cari gambar budak 2 org tu yg elok sikit payah betul nak jumpa.. mesti salah sorg x tgk kamera la.. sabar jer la..

    ReplyDelete
  2. Bestla cikna.akk byk gmbr budak2 ni.ingat nk bt jgk canvas2 camni.tp blm berkesempatan.uhuk

    ReplyDelete
  3. bagus sgt cikna beli smthg hasil bisnes.
    mcm akak ari tu duit bisnes wat byr dpayment keta.
    beli almari putih kt hall, pastu beli katil putih yg buh cadar cikna ritu.
    habis licin. ni baru nak start kumpul balik.
    tp siyes cantik sgt frame bdk2 tu mcm kat studio.

    ReplyDelete
  4. kat mane ek buat frame canvas tu?
    btw, jemput singgah blog sy ye ...tq
    http://dsupermama.blogpsot.com

    ReplyDelete
  5. dah lama jugak nak buat.. tp x terbuat2 haha

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016