GOOGLE Adsense

Wednesday, November 5, 2014

cuti double RM

hai korang.. seminggu dah senyap blog ni. minggu lepas dapat notis last minute dari nursery, jumaat sampai isnin tutup sebab HFMD.. adohai..kebetulan jumaat tu ciknaa dapat MC..so jaga anak kat rumah sambil hasyumm..hasyumm.. nasib badan.. papa pulak dari jumaat sampai ahad bz dengan trip bola JDT vs PAHANG..ehee kitorang la tu..laki vs bini.. tapi negeri si bini yang memiliki kejuaraan.. :P


bebudak ni memang taknak duduk rumah..pantang dengar orang lalu depan rumah sibuk jenguk..tengok orang main bola pun menjerit..tengok ayam kucing lalu pun bising..kesiannnn..so, dah petang sikit ciknaa layan dorang main kat luar.. naik beskal..rania dah pandai nak naik jugak..
nasib la beli dulu memang ada seat belakang tu.. untuk adik..


Adik: sana abg sana..
Abang: sabo la. dahla berat, banyak cakap pulak..
Adik: apa pun takbleh la..


gambar ni memang moment sangat..ntah kenapa suka nau tengok..rasa macam nak cuci lah..tampal kat bilik..nanti dah besar, mesti comel tengok gambar masing-masing :P


ok, post kat fb ramai tegur rania dah tembam..aa berisi jgak la kan? tengok la pipi dengan betis dia tu..bak kata papa, sedap pegang..kemas je rasa..hihi. si abang? menten cenggitu la badan dia..meninggi lagi ado..


p/s: kat luar rumah pun boleh bersantai kan.. janji ada ruang & masa untuk anak-anak..tak semestinya kena labur wang ringgit..

6 comments:

  1. iyer laa cikna pipi rania dah labuh.
    suka dgn 2 bradik ni...

    ReplyDelete
  2. depan rumah ciknaa jalan rata ok la budak2 tu main kat luar...ain ni umah berbukit...memang x bagi main kat luar...kesian kadang2 tengok budak2 ni nak main kat luar x dpt..nak buat mcm mane..terpaksa la tunggu weekend ke mama bawak keluar jalan2...

    ReplyDelete
  3. Betul cik naa, sweet sgt gambo dua beradik tu...ada value tersendiri gitew!

    ReplyDelete
  4. Penangan kuat menyusu ni rania ye..homeiii

    ReplyDelete
  5. Comel gambar 2 beradik ni...pandai pulak si adik menunjuk arah jalan...hihi..


    Jom singgah http://www.cintavitamin.com

    ReplyDelete
  6. alolo comeyyy ngat...gewannn nengok....adiknya duduk diam pulak tu...hehehe

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016