Monday, November 17, 2014

cheese naan RSMY danau kota


sabtu lepas..
tetiba je nak makan naan cheese..
selalu ciknaa makan area OTK gombak tu je..
tapi tu port dating berdua la..
kitorang ni jarang sangat bawak anak keluar..
kebetulan malam tu hujan.. bawak jugak anak-anak..
tapi duduk dalam kereta je..
asben yang keluar pegi tapau..
sebelum tu dah google dulu..
jumpa entry kak azrin.. mekasih kak..
nasib jumpe.. cuma kena pusing dua kali takde parking..huhu.




sebabkan panas-panas terus bungkus, jadi naan tu agak lembik la bila sampai rumah..
tapi takpe.. kuantiti & kualiti cheese dalam tu dapat 'cover' keadaan.. haha..
sampai rumah serbuuuuuu!!
ingat nak beli naan cheese 1.. roti kosong asben 2 keping..
tapi asben kata situ takde roti kosong..tak pasti la sebab dia yang pegi beli..
so memang bawak balik ni jela..
RM6 untuk naan cheese ni.. ok tak? bagi ciknaa memang berbaloi sangat dah..
cheese siap boleh tarik-tarik lagi ko..
kuah tu pulak memang kena beli.. RM2 sebekas..
terbaik! esoknya panaskan balik makan dengan jejemput :P



sekeping ni je dah cukup untuk kitorang anak beranak..
sebabnya afiq tak makan.. <----- dia tu nasi ayam je makan.
rania makan seketul je..
papa pulak 2 ketul dah cukup..dia kureng cheese ni..
selebihnya mama punya.. hahaha..hantu cheese memang gini.




memang syok lah makan berempat beranak camni..
siap bersila double RM tu haa..
adik rania kemain makan sampai tak keluar suara..
menikmati gittew :)




p/s: tempat dah tau.. harga pun dah tau.. lepas ni kita pegi lagi yer..nak makan situ pulak..ada yang nak join? makan ramai-ramai lagi syok kan? jom!

14 comments:

  1. ciknaa oiii, nurul ngan budak opis kemain bercerita pasal rmsy nii siang hari, malamnya tgk ciknaa post gmbar dlam fb, terliur kite tauuuu!!!!! tak kira sebelom daku meletup, nak pi makan jugak... hehehe

    ReplyDelete
  2. nnti nak ajak husband pegi
    huhuhu
    pregnant2 nie lom pegi lg

    ReplyDelete
  3. masa pregnantkan raees ain mmg hantu makan cheese nan..hari2 nak cheese nan...skang ni pun hantu jugak...mmg suka cheese nan RSMY ni punya..tapi yang kat danau kota tu x berkesempatan nak pergi lagi...

    ReplyDelete
  4. Jauh tak tpt ni dr cheras ciknaa. Hahahaha.

    ReplyDelete
  5. best makan kat sini sis..
    akk suka nasi bukhara dia tau sedap...
    kenapa ek akk tak dpt view gambar2 sis..ada tanda (-)..hmmm

    ReplyDelete
  6. tu dia.. aku gak tak pernah gi lg.

    ReplyDelete
  7. knp x nmpk pic? cheese nan.. teringin nak try.. huhu..

    ReplyDelete
  8. Series ai teringin niiii...cik nad mmg hantu cheese...

    ReplyDelete
  9. Lady xleh mkn kju.. klu ade keju tetus tolak ke tepi..

    ReplyDelete
  10. ooo.baru tahu ada branch kat danau kota juga
    selalu pergi yg kat bandar je..
    betul tu cikna makn rmi ramai bru buka selera.

    ReplyDelete
  11. wahhh...terliur dah ni......kat sini cheesenya sikit sgt...payah nak cari gini...

    ReplyDelete
  12. Lepas makan cheese nan RSMY ni terus saya tak pandang cheese nan kedai lain. HAHA

    ReplyDelete
  13. kena gi jugak laaa cenggini . semua dok pakat citer nan cheese ni jer..

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016