Monday, September 22, 2014

rindu kebaby babyan..

tajuk macam orang tak belajor BM.. haha..
tapi serius rindu nya zaman bebudak ni baby dulu..
bau tu.. pergh! nikmat mak-mak okeh..
dah kenapa tetibe gitu ciknaa nih?
semua leenda punya pasal..
datang rumah bawak si bunga hanis dahlia tu..
serius..rasa membuak-buak rindu tu..
tak puas nak cium lelama..
anak orang weh..
hahaha..


rania marissa 2 bulan setengah masa gathering gojes- taman layang layang kepong


untuk melegakan rasa rindu itu makan terciptalah entry ini..
nak beranak lagi tahun depan?
biarlah dulu.. kasi kilang berehat 3-4 tahun..
tapi itu plan sahaja..
kalau kata Allah bagi, alhamdulillah..
rezeki tuuuu.. ke labour room lagi kite.. :D







sape ada baby meh bawak datang jumpa ciknaa..
nak lepaskan gian..kehkehkeh.. okbai~

16 comments:

  1. Mu tunggu aku datang wakakakakakakakakaka

    ReplyDelete
  2. lor...demam throwback budak2 ni time baby ke nie...hehehe....serius..mmg rindu bebudak ni time baby....terasa nak pregnant lagi jeee...hehe

    ReplyDelete
  3. ohohoh.. sama la kita cikna... rindu serindu rindunya... tp bila nak menjaga allah... pening pale. =D

    ReplyDelete
  4. Yt pun pagi ni dok senyum sorang terindu zaman ngandung ciknaa. Hahahaha. Tp zmn ngandung la. Bukan zaman kebabyan. Hahaha.

    ReplyDelete
  5. Siapa pun suka dpt cium baby kan
    Tak payah tunggu 3-4 tahun CikNaa. Lambat sangat tu.
    Kalau sekarang pregnant pun sampai tahun depan dah besar dah dua-dua RM tu..

    ReplyDelete
  6. hahahaha....ayu pun tunggu jer baby nak kuar ni...

    ReplyDelete
  7. ciknaa ada jugak rania,rara ni.mmg rindu sgt ciknaa.rinduu gilaa.tp masih tertutup lg kilangnya.hehehe

    ReplyDelete
  8. sy pn ske tgk bb ni.klo pegi klinik tgk bb bru lahir ish..xnak lps je rasa hehe

    ReplyDelete
  9. bau baby.... rindu... rindu sangat..... :(

    ReplyDelete
  10. alolo cutenyer gmbr pkai custom sheep tu..serius comey..

    ReplyDelete
  11. Best bau baby..bau syurga kannn.


    Jom join GA:
    http://thehealthinspector.wordpress.com/2014/09/22/saya-nak-sihat-giveaway/

    ReplyDelete
  12. lahaiii Cik Naa...orang kat sini pon dah jadi rindu kebabyan...tapi Cik Nad dah tak boleh pregnant lagi...:( Takper la...bersyukur sangat dgn 3 orang yang ada ni...Alhamdulillah!

    ReplyDelete
  13. Akk pun suka bau bb..bau syurga!!
    Klu dpt pakej gomol lg best..hahaha

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016