GOOGLE Adsense

Wednesday, September 10, 2014

pantang jumpa air!




ni dua minggu lepas punya cerita..
boring-boring papa ajak balik pahang.. ok mama memang suka!
kampung sendiri uols..haha.. 
1st time bawak dua beradik ni mandi pool..
ala dekat hotel biasa aje.. bayar RM2 sorang, mandi la sampai kecut.
afiq mula-mula nampak macam takut..lama-lama dia pulak over..
sampai taknak balik! si rania tu pun sama.. 
dapat main air, mulut terus jadi senyap..
kemain menikmati sangat.. hahaha..



muka kegembiraan terserlah



budak kecik ni macam dah terer berenang je lagaknya


mama RM? duduk tepi je minum fresh oren.. :)


kitorang memang jarang sangat bawak budak ni hang out..
serius memang jarang..sebab papa bizi keje.. weekend pun kena keje..
so bila balik kampung, memang ambik kesempatan..
nenek pun ada.. suka la dorang..
kalau tak, petang-petang ciknaa bawak main depan rumah je..
main dengan anak-anak jiran..
takla duduk terperuk dalam rumah je kan..

10 comments:

  1. amboii seronoknye double RM main air! budak2 mmg suka mandi kolam kan. shaheem yg selalunya x suka air tu tp kalau dpt terjun kolam amboi sgt dia. x nak naik!

    ReplyDelete
  2. seronok betul dorang main air yeh....hehe

    ReplyDelete
  3. bdk2 mmg suka air kan cikna...
    eehh caner nak buh gambar byk2 cam gmbar atas yg first tu cikna?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat enfon pakai application fotorus & picArt.. kalau kat ofis pakai photoscape je kak..

      Delete
  4. comey nye 2 beradik ni :)
    klu Faiq ni jgn harap dpt sejam dua hihi

    ReplyDelete
  5. Teruja betol.. bukan setakat Double RM jek yg mengiring pun sama naik.. dh lama x bawa ank2 p swimming kt public cmni.. mmy takut. Kena hati2 ye ciknaa....

    ReplyDelete
  6. Tengoklah punya suka senyum memanjang.
    Tak reti sejuk ni..

    ReplyDelete
  7. Arissa kalau mandi sampai ketaq menggigil biru bibir pun dia tak nak naik. =P

    ReplyDelete
  8. Best sgt2...seronok tau bawa anak2 mandi manda...at least boleh eratkan kasih sayang :)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016