Tuesday, August 26, 2014

Susun Atur : Rak Dapur Murah (part 2)

hai..macam dah lama tak cite pasal rumah kan..
ala rumah ciknaa takde kemas pun..
cuma ada masa mood rajin datang..kemas ler sikit..
ada masa tonggang terbalik jugak..
hahaha.. ops! jangan tiru.. kemas ikut mood adalah tidak bagus..kakakaka..
rak dapur yang ciknaa beli dulu tu dah makin bertambah barang.. (klik SINI)
serius..rasa serabut jugak la..  tapi tak reti dah nak kemas cemana..
kemas cara ciknaa jelah weii..




tengok la.. banyak barang kan?semua tu ciknaa guna..
memang tak tau dah nak sorok cemana lagi nak bagi clear..
gini la rumah sewa.. takde kitchen kabinet sendiri..
ni jela mampu ciknaa buat untuk kepuasan sendiri..
klik SINI untuk deco simple & murah dapur ciknaa..


p/s: kalau ada yang pernah datang umah ciknaa takde la kemas mana pun kan? indah khabar dalam blog dari realiti..bahahahha.. biasa lah..rumah ada anak dua.. tambah plak maknye tak bape rajin.. :)

6 comments:

  1. Cikna..umh akk lg mcm tongkang...uhuk

    ReplyDelete
  2. kire ok la tu ciknaa...mcm ain dok ngn parents pun rumah dah tunggang langgang...kalau rumah sendiri lagi hebat budak2 tu kerja kan agaknya..heheh

    ReplyDelete
  3. Kemas la ni ciknaa. Umah iols pun macam tongkang pecah haha

    ReplyDelete
  4. Sama lah umah ros ciknaa. Kalau dtg ngejut pgsan dlu.haha. Dapur mcm ciknaa ni ros nk wat ktdapur bsah.hehe

    ReplyDelete
  5. Chaiyok2 ciknaa, cantik susunan raknya...tinggi dari capaian anak2 kan, yg ptg warna rak tu mengamit hati...kuning dan merah wauuuuuuu

    ReplyDelete
  6. kira rajin la ciknaa nak kemas..rumah kayrul nie kemas berjam2 sampai naik semput maknya...sekali anak kerjakan x sampai 5 minit rumah bertukar jadi tongkang pecah...huhuuhu

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016