Friday, July 25, 2014

salam aidilfitri dari ciknaa




harini last keje.. last? orang lain dah balik kampung! uwaaaaaaaaa.. ofis tinggal berapa ketul je uolss..
senyap sunyi rasa..memang bos pun tak buat keje kot..tihihihihi.. mood raya melanda semua.. 3 hari lagi dah nak raya.. barang semalam baru pack 20% aje.. sumpah mengantok! jadinya setel part basuh aje.. kemas-kemas tengahari ni baru sambung lagi.tengok keadaan, kalau asben cakap balik keje terus gerak, memang terus hangkut barang tengahari ni.. kalau mood dia kata nak relax dulu, malam sikit baru balik.. ngantok, boleh kudap-kudap..lagipun anak-anak tido relax sikit balik kampung..sejuk je..


semalam lah baru sibuk basuh segala baju raya.. memang rushing jugak la sebab ciknaa baru je sihat sikit.. tu pun buat kejap-kejap benti.. rasa nak pitam aje.. haih! macam tua sangat dah rasa.. semalam jugak la headband rania sampai.. rasa nya semua dah ada kot..kalau ada sikit-sikit lagi cari kat kampung jela.. ciknaa jenis beraya malas nak complete sangat.. sebab nak raya bape hari aje.. lepas tu kang melopong, nak sampai ke hujung bulan.. oh tidak.. beraya berpada-pada yer kawan-kawan.. jangan 'biar pape, asal bergaya'..malu aih! pandang poket kita sendiri sebelum berbelanja.. 


ok, lah.. banyak dah membebel..ciknaa mintak maaf pada semua pembaca blog ni.. samada dalam penulisan atau pun luar blog.. mana-mana yang pernah jadi customer ciknaa samada cadar, sambal ciknaa mintak halal terlebih terkurang yer.. ciknaa jugak mintak maaf pada komen yang ciknaa pernah tinggalkan kat blog korang yang buat korang kecik hati. pelisss.. ciknaa bergurau je tu takde niat lain.. kosong-kosomg tau! 


selamat hari raya  dari double RM jugak :)

buat muka comey sikit anak-anak.. dapat duit raya banyak! hahaha..



7 comments:

  1. Selamat hari raya ciknaa.. maaf zahir dan batin klu pernah menyinggung perasaan..

    Hati2 balik kampung, dan moga anak2 memberi kerjasama dan moga ciknaa dikursiakan kesihatan yg lebih baik.. in shaa allah..

    ade rezeki in shaa allah kita jumpe lagi :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya cikna
    teringat barang tak gi ambik lagi umah cikna..
    takpela..akk memang takdan bulan pose ni nak merayap
    nanti lepas raya ye akk ambik

    maaf zahir batin cik na

    ReplyDelete
  3. Salam Aidilfitri Ciknaa. Anak2 buah ku hari ni semua melompat Ciknaa. Bukan sekadar bos kecik depa yang takder. Bos besar pun takde. Masing2 plan nak ngukur jalan tar rehat nanti.

    Salam Aidilfitri Ciknaa. Maaf zahir batin dari Yatie jugak. ^_^

    ReplyDelete
  4. slmt hari raya cikna. minta maaf yer zahir batin.

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya ciknaa...
    Maaf salah silap terkasar bahasa yer

    ReplyDelete
  6. Amboi,msg2 buat entry salam2. Ciknaa, za pun minta maaf klu kurg mana2 ye. Syg ciknaa n mommy gojes.

    ReplyDelete
  7. http://kasutkaca15.blogspot.com/2014/08/3rd-giveaway-pinafore-skirt.html


    jom join. hadiah menarik menanti!

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016