Monday, July 14, 2014

adik rania demam

aset dunia akhirat ciknaa..

semalam genap 11 bulan adik rania marissa..
alhamdulillah.. dah laju merangkak..
sibuk nak berdiri je tapi takut..
nak kene sandar jugak dengan something..
malam tadi badan dia start dedar..
pukul4 tadi ciknaa rasa badan dia dah panas..
bagi makan ubat terus..bagi minum air masak banyak-banyak..
so, hantar nursery pukul 8 suhu dia dah ok..
wasap ticer, katanya tak demam dah..
harap sangat tak berterusan..
ciknaa dah takde cuti..ngam-ngam je untuk raya ni..


p/s: budak-budak ni kalau bawah setahun camni la kan.. tiap2 bulan pun demam.. beralih bulan kata orang tua..

5 comments:

  1. tu la cikna.. ada anak ni, cuti habis gitu je.. lin raya ni siap amik advance leave.. uhhuuh cuti dah tak da cikna... tp kena cuti gak....

    ReplyDelete
  2. memang ciknaa..aqeel dlu pon gtu..tiap bln g klinik.budak baru nak build immunity katenye..hehe

    ReplyDelete
  3. raynia semalam start selsema plak ciknaa..pastu nak meragam je kerja nya.....sekarang ni baru nak merangkak..berdiri tu xyah ckp la...xtau takut...mama nye yang gerun tengok...hehe...hopefully demam rania x melarat la yeh...

    ReplyDelete
  4. semoga cikna terus kuat untk menjaga anak2 yang masih kecil..
    rania sangat comel..semoga cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  5. xpe ciknaa ada sebulan lagi nak cukup setahun, insyallah lepas nii rania ok, tak demam xrisaukan mommy dia dah.. raisya pn time kecik2 macam tu jugak, sekarang alhamdulillah semakin sihat, no more demam2....

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016