Wednesday, June 18, 2014

report card double RM



sabtu lepas nursery budak-budak ni buat report card day..
tapi tiap kali buat mesti ciknaa tak dapat pergi..
kali ni papa dorang plak takde.. ciknaa tak mampu nak pergi sorang-sorang..
macam-macam program dengarnya..
tapi sayang! takde rezeki..
so ticer bagi jelah buku progress report ni untuk kita balik baca..
kat rumah memang tak dapat la nak baca..
bawak office.. baru pagi tadi khatam baca..siap sain sekali..




attendance pun dikira nokss..



 kat buku ni ticer ada tulis kedatangan.. tengok!
adik rania lagi banyak ponteng uolss..
hadehh.. adik selalu tak sihat kan baru-baru ni..
sian dia..



komen ticer tentang abang..ticer panggil nama dia..razin..


ni pulak komen ticer rania.. memang pun sekarang nak berdiri je!


kahkahkah.. macam singa ke hero mama ni?

adik rania dengan senyum memang ticer akan tick very good level..haha..


haa.. kan..senyum, memang darah daging dia lah..smua dapat level very good.. :)


nilah budak yang suka senyum itu.. sedekah yer adik..


dan hero mama yang semakin kuat makan..


so far ciknaa puas hati dengan nursery ni.. IIUM EDUCARE.. ticer semua baik-baik.. dapat ticer rania, ticer murni tu sangat lah peramah orangnya.. siap beli & ikat rambut rania dengan macam-macam jenis getah rambut..comel! tak pernah pun mintak duit..dia beli pakai duit sendiri..

afiq pulak dapat ticer yang ok jugak.. 3 orang ticer dia..kalau selera takde, ticer akan tolong suapkan makan..so far takde masalah sangat.cuma ticer cakap dia selalu merajuk kalau kawan buat.. haha.. tu pasal kat rumah dia buli adik dia..ada benda tak 'lepas' kat sekolah upenya..

p/s: kalau takde masalah, double RM akan terus stay kat sini sampai umur 6 tahun.. sebab tu ciknaa ingat nak stop kejap bagi adik baby..huhu..sebab nursery mahal oii! hahaha.. ok, tu alasan no.2..yang penting ciknaa nak bagi perhatian kat dorang ni dulu..dah besar sikit kite pikir pasal adik yer.. :)

3 comments:

  1. kecik2 da ada report card..bagus la ...sekurangnya kite tau progress anak-anak kite kan...

    ReplyDelete
  2. Best nya!!!!! Untung ad educare. Ciknaa. Nak keje uia gak. Cepat rekomen kita. Hahaha. Leh dudul gombak sama2. Rawang ke. Hihi.

    ReplyDelete
  3. aini pon tak gi ciknaa..bawak anak2 balik kg..mgu dpn la baru amek.. hihi..xtau la apa yg cikgu nak report pasal kakak nnt.. hihihii

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016