GOOGLE Adsense

Wednesday, June 4, 2014

happy 3rd anniversary



alhamdulillah..
harini genap 3 tahun dah..
pernikahan kami yakni mak pak double RM..kihkihkih..
pagi-pagi lagi binik dia ni pegi bisik kat telinga si laki..
bang..oo bang..
hepi eniberseri..
laki jawab.. hepi eniberseri..
bape tahun dah? krikk..krikk..krikk
hahahaha..peel laki memang gitu..
malas dah nak ambik hati..
ku sengeh aje lah.. 3 tahun dah bang oii..



memang takde celebrate special macam orang lain..
takde bunga..takde cekelat..takde hadiah..
cuma ucapan je jadi ingatan kitorang..
cukup lah tu..
yang penting doa dari hati..
semoga pernikahan ini kekal..
hingga akhir hayat.. gittew..


3 tahun dah 2 orang anak..
ada lagi yang tanya..
double RM yang ke 3 bila pulak?
hahaha.. biar dulu la yang..
2 ni pun dah haru biru rumah..
tak larat dah nak terpekik terlolong..
jiran pun dah muak dengor suara puaka niang rapik mak..
kahkahkah..
entry harini nak tepek gambor kawen banyak-banyak..
mood kawen dulu sudah mari..
hoyehhh.. :)




















tak lupa la buah hati mama 2 orang ni..


p/s: ingat balik dulu kawen duit keluar macam air paip.. keluar..keluar..keluar..masuk nya idak.. hahaha..

10 comments:

  1. Happy anniversary ciknaa....duit keluar macam air paip tu biasa...nanti duit lepas kahwin dtg non stop...rezeki lagi bila ada anak...syukran...doakan kalian bahagia selalu...rindu double RM :)

    ReplyDelete
  2. hepi eniberseri ciknaa & husband... :)

    ReplyDelete
  3. hepi anni. bahagia tgk gmbr dgn rm.

    ReplyDelete
  4. cikna... happy anniversary.. tu la.. 2 tahun sebelum ni, asal anniversary je, hadiah bg anak sorang... kikikki sama la kita... tp happy je kan...

    ReplyDelete
  5. happy anni cik na..ramai nya kawen june

    ReplyDelete
  6. selamat ulang tahun perkahwinan ciknaa...baru perasan bulan ni ramai betul yg sambut anniversary ni...hehe..

    ReplyDelete
  7. Happy anni cik na..3 tahun 2 org ank tu kerlasss tau..haha..
    Semoga kekal til jannah

    ReplyDelete
  8. Comel r ciknaa ni..huhu..happy 3rd anniversary..

    ReplyDelete
  9. selamat ulang tahun perkahwinan...nak kawen memang duit keluar macam air paip.silap2 kita laki bini pun minumair paip je lepas kawen..ekekke

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016