Thursday, June 19, 2014

gambar sebenar cadar quilt murah

hai.. 
ciknaa nak share sikit gambar sebenar cadar Quilt..
cadar ni semakin mendapat tempat di hati pelanggan gitu..
kenapa? sebab ramai yang share cadar quilt sangat berkualiti..
100% cotton & material cadar yang sejuk..
mudah diurus..sentiasa tegang & kemas..
tak percaya? meh ciknaa share gambar sebenar..



























berpinar tak tengok corak? ada lebih 70 corak tau..
boleh tengok kat FB page ciknaa : DOUBLE RAINBOW SHOPPE
atau whatsapp 017-9521525
harga? murah je dear..
cuma RM150 termasuk pos citylink ke semanjung malaysia..
 

9 comments:

  1. aduh....mengancam kalbu...tp masih belum mampu lagi...huhu

    ReplyDelete
  2. rasa nak beli...tapi nanti dlu la ciknaa..budget xde..hehe..cantik mmg cantik...

    ReplyDelete
  3. tunggu pindah umah baru nnt rasa nak beli cadar baru lagi. cadar yg ada ni da jadik buruk asyik la dok basuh kena susu saif minum comot2.

    ReplyDelete
  4. huwaaaaaaaaaaaaaa meroyan tgk quilt....tp duit semua nak labur kt raya nanti...so pakai dlu cadar lama ciknaa dh beli tuh hehehhe...kalo bonus hado leh ar beli satu set

    ReplyDelete
  5. cantik kan? nak mengumpul jugak ni. nak beli dari diri sendiri. hahaha.

    ReplyDelete
  6. mmg cantik cadar ni... wat selimut pun boleh. akak dah ada 4 set beli masa gi china 2 thn lps..

    ReplyDelete
  7. Nak beli jugak..hahaha..nti tggu duit tunggakan...hehehe..nti bg harga kasih syang ye

    ReplyDelete
  8. gambar y last tu cantiknyerr..jatuh cinta

    ReplyDelete
  9. umah daku kt miri xde katil ciknaa... apetah lg tilam empuk..huhu...
    klu x.. leh beli... bkenan jgk nengok corak2 patcwork tu..

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016